Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska 5

bialy sluz

Polecane posty

Gość kaska 5

mam problem od pewnego czasu mam gesty bialy sluz lekarz twierdzi ze nic mi nie jest nie mam pojecia co to jest pomocy

Gość kaska 5
hm a w dodatku bylam juz u niego 3 razy z mysla ze to mogla byc grzybica ale nie przypisal mi tabletki i nic a potem stwierdzil ze to od plynu do higieny jakiego uzywam ale obiawy wrocily nie wiem co z tym zrobic to na prawde nieprzyjemne zwlaszcza podczas stosunku pomocy

Gość idź do innego lekarza
Ja bym się skonsultowała z innym lekarzem, też miałam taki gęsty biały śluz, bez zapachu i żadnych innych objawów. Okazało się, że mam dużą nadżerkę i zapalenie, lekarz zapisał mi globulki i zalecił wymrażanie nadżerki.

Gość jjjjjjjjjakboliiiiiiiiiiiiiii
zmien ginekologa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no wlasnie nie masz przypadkiem nadzerki???

Gość kaska 5
bylam u 2 robili mi badania i nic nie zauwazyli moze to jednak nie nadzerka pojde jeszcze raz nadzerka ma dziwny zapach a moje uplawy sa bez zapachowe i w dodatku sa tylko w sumie w natezonym stopniu podczas stosunku i zaczynaja sie dopiero 1.5 tyg po okresie albo tydz przed to zalezy pojde jeszcze raz bo zakarzenia nie mam to moze i macie racje ze to nadzerka dzieki pa