Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek20

Seks za pieniądze- korzystacie?

Polecane posty

Gość Piotrek20

Mam pytanie do panów. Czy korzystacie z takich usług, czy robicie minety lub dziewczyny robia wam lody bez gumki. Nie boicie się chorób liżąc cipkę lub przy lodziku bez gumy -prosze o powazne wypowiedzi

Gość Piotrek 20
nie korzystacie?

Gość adik
piotrek ciekawy temat..tez chetnie sie dowiem jak to jest bo planuje wizyte u pewnej pani z tej profesji

Gość kniaź vel wulc nr 1 w pełni
za loda biore 15zł

Nie korzystame. Największa porażka dla faceta to iść do koorvy :O A potem się okazuje że nawet w oczy nie umiała popatrzeć :O

Gość hfgoijgoijglekrfogpeg
ale trza miec zryty łeb zeby liznąc dziwke. nigdy nie korzystalem ale miałem okazje zobaczyc taki sexbiznes od strony "kuchni" jako najzwyklejszy obserwator. Tzn byłem w agencji i widzialem jacy ludzie tam przychodzą jak pachną wyglądaja i ile czasu tam spedzają i ile kasy zostawiaja.(nie bede pisal co tam robilem ale zeby bylo jasne nie byla to tylko 5 minutowa obserwacja) i powiem tak że jak widziałem tabuny smierdzących wietnamców przewijajace sie przez lokal to ten widok mnie skutecznie wyleczył z zastanawiania sie nad tym czy kiedykolwiek w zyciu chcialbym z usług takich skorzystac. rasistą nie jestem tylko opisuje rzeczywistosc.

Gość Piotrek20
ale ja jestem pasztetem i mam 5 cm interes, musze placic za seks, bo zadna normalna mnie nie chce:(

Gość Piotrek20
niestety ktos sie podszywa- jakis debil

Gość Piotrek20
moze i jestem idiota, ale podnieca mnie mysl o zrobieniu dziwce minety po kilkunastu klientach. Kakaowym oczkiem tez sie zajme:P