Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama_sama

Jestem sama!Dlaczego?

Polecane posty

Gość sama_sama

A Wy jakie macie powody samotności?

Gość bo nie kocha mnie ten
ktorego chce:( a reszta jest do d...

Gość sama_sama
Bo ja już nawet nie mam siły tego opisywać.Mam 25 lat i w życiu nikogo nie miałam.Zaczynam się czuć jak trędowata.

Gość aaaaaaaaaaaeeeeeeee
Najwidoczniej jesteś: a) brzydka b) nieśmiała c) mało towarzyska d) zakompleksiona e) nudna f) bez zainteresowań i pasji Najgorzej gdy wszystko na raz.

Gość sama_sama
" aaaaaaaaaaaeeeeeeee Najwidoczniej jesteś: a) brzydka b) nieśmiała c) mało towarzyska d) zakompleksiona e) nudna f) bez zainteresowań i pasji Najgorzej gdy wszystko na raz" Nie mierz innych swoją miarą.Nie jestem ani grama taka jak napisałaś/łeś! Zachowaj swoje paranoje dla siebie

Gość bbonifacy
aaaaaaaaaaaeeeeeeee - ma rację. Musi być jakiś powód.

Gość dsasdasdasd
może jesteś gruba i zaniedbana może jesteś kłótliwa i męcząca może sprawiasz wrażenie że faceci to wrogie obce stoty

Gość sama_sama
Może po prostu nie ma książąt.Ja nie chce być z kimś kto nie będzie mi się choć trochę podobał.Czy to źle?

Gość potoksłów
może, podkreślam może jesteś: -wyniosła, nie potrafisz być otwarta przy obcych( potencjalnym facecie). -nikogo nie miałaś to idealizujesz etap zauroczenia i myślisz że jak ci spadną kartki na ulicy to pomże ci je podniesc przystojny i zaradny menadżer banku. -nie odbierasz sygnałów od facetów, którzy się Tobie nie podobają, nie masz z nimi obycia w sytuacjach damsko-meskich. -wydaje ci sie że wychodzisz do ludzi ale ciągle kręcisz się w tym samym środowisku bo jest ci w nim bezpiecznie. -jak juz kogoś przywieje to zachowujesz się jak dziecko i myslisz ,że facet załóżmy w Twoim wieku będzie za Toba latał do usranej śmierci. Czas zapierdala, nie ma co go marnować na niedowartościowane kobiety z cyklu: chciałabym chciała-tylko ,że się bała:P i wiele wiele innych:classic_cool:

Gość sama_sama
potoksłów i tu masz dużo racji.Naoglądałam się chyba za dużo komedii romantycznych a życie chyba jednak takie nie jest! To co teraz mogę zrobić skoro jestem taka nieobyta?

Gość sama_sama
Niech mi odpowie jakaś zawodowa uwodzicielka :D