Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muchaaaaaaaaaaaaaa

dlaczego to robie?

Polecane posty

Gość muchaaaaaaaaaaaaaa

spotykam sie z facetem od 5 miesicy ...bardzo mi na nim zalezy ale nie potrafie mu tego okazac..wrecz przeciwnie ..zniechecam go do siebie...jestem zimna i czasmi bardzoo nie mila......czy moze ktos mi wytlumaczyc co sie ze mna dzieje?

Gość kili man dzara
dlaczego jesteś zimna??? - albo jesteś zombie -albo nie jadasz ciepłych posiłków

Gość musisz być
bardzo wstydliwa , ale jak chcesz to ja Cię z tego wyleczę

Gość sasasasasas
Mucha opisz lepiej sytuacje. Wkurza cie on? Zlosci? Drazni cie jego zachowanie? Jego styl bycia? Co dokladnie do niego czujesz? Rozpisz sie troche.

Gość muchaaaaaaaaaaaaaa
kocham go bardzo ale nie potrafie mu tego okazac ....on w sumie robi to samo....

Gość sasasasasas
Czyli on jest złośliwy, a Ty mu odpłacasz tym samym? A on kocha cię? Okazujecie sobie uczucia poza tymi złośliwościami i oschłością? Wiesz, bycie słodkim cukierkiem też nie jest wskazane, ale może postaraj się czasami ugryźć się w język, przychamowac czasami i okazac mu czułość. Popracuj nad sobą. A facet jest ciapowaty? Ciepłe kluchy?

Gość sasasasasas
tzn. jak twoj facet reaguje na twoje zachowanie?

Gość muchaaaaaaaaaaaaaa
\"Czyli on jest złośliwy, a Ty mu odpłacasz tym samym? A on kocha cię?\" tak dokladnie tak jest \"Okazujecie sobie uczucia poza tymi złośliwościami i oschłością?\" nie ,nie okazujemy sobie uczuc ...i nie wiem czy mnie kocha bo mi nigdy nie powiedzial ja mu tez nie powiedzialam.Ale iskrzy miedzy nami jak cholera wiec nie wiem skad to sie bierze .

Gość Ju......
Może u niego bierze się to stąd, skąd bierze u Ciebie.:P Ktoiś musi zrobić pierwszy krok wreszcie, nie sądzisz? Może jeśli zmienisz swoje zachowanie, to i on pójdzie Twoim śladem?:)

Gość sasasasasas
Myślę, że Ju dobrze gada. Tylko nie popadaj ze skrajności w skrajność.