Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19nastkaaaaaaaaaaaaaaaaaa

znamy się dwa miesiąceeeee

Polecane posty

a mój partner strasznie wymusza na mnie uległość.Gdzie idziemy co robimy decyduje on.Ona ma zawsze racje od myślenia jest też on bo mnie to nie wychodzi.ja jestem głupia bezmyślna i ograniczona:Ona wszelką krytyke reaguje agresją zawsze to ja jestem winna i nie docira do niego że może być inaczej."on mnie tak kocha tyle dla mnie robi a ja jestem taką egositką która nic nie docenia"zawsze to ja muszę go przepraszać on potrafi nieodzywać sie dwa dni urażony jakąś głupotą.denerwuje się o to że spóżnie się minute o to że zle powiesz bluzke na balkonie albo jak zapomnę czegoś zrobić..

a nasze ralacje i kółtkie wyglądają tak jakby dyrektor szkoły czy jakiś naucccczyciel krzyczał na 10 letniego główniaza:Otak mnie traktuje jak jakąś smarkule głupia która mu do pięt nie dorasta

Gość edytka 23
jednego tylko nie rozumiem - co TY z nim robisz w ogole?!

Gość Kopie
Życzę szczęścia na nowej drodze życia:O Skąd się biorą takie kobiety????????

robie bo pozatym jest idealny czuły opiekuńczy i jak jest wszytsko dobrze to jest cudowny taki dojrzały troskliwy zawsze moge na niego liczyć dzwoni do mnie po 4 razy dziennie

Gość czekaj tylko aż Cie
bedzie bił:O

a zdajesz sobie sprawe z tego ze te telefony to nie wyraz uczucia, ale element kontroli?... ladne zycie sobie ukladasz... pozniej bedzie tylko gorzej...

Gość bez problemu
hhe dzwoni 4 razy dziennie a pozniej dwa dni cisza:Po boshe jakas glupia jstes czy co ?jak zachowuje sie tak teraz nie chce myslec co bedzie pozniej.jak zle powiesisz bluzke na balkonie to cie z niego wyrzuci:Pa ktore to pietro?:)

Gość Kopie
Pisz więcej, chętnie poznamy tego twojego czulego, kochajacego faceta:D

Gość Kopie
bez problemu...o tym samym pomyslalam:D

Gość bez problemu
hehe:) ale juz przestanmy bo autorce bedzie przykro.przeciez to taki wrazliwy i opiekunczy czlowiek jest:)ale jak juz cie wyrzuci przez ten balkon to pozniej moze sie toba zaopiekuje skoro taki wspanialy:)