Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAŁaKasiaa

Co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość MAŁaKasiaa

Rozstalismy sie 3miesiace temu. Bylismy 3 lata temu. Rozstalismy sie w nerwach/złosci. On podobno ma dziewczyne, ja chlopaka. Zamierzam wyjsc za maż za niego. A były ma opisy "ja ci kurwa dam slub".. "szmata sie zareczyła" itd.. O co mu chodzi?

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sympatycznego miałaś chłopaka.

Gość MAŁaKasiaa
Był kochany, cudowny. Kochałam go bardzo, dopiero od jakiegos czasu ma takie opisy... :/ nie rozumiem tego:(

Gość frania niania
ze jesteś szmatą i kur**ą

a czemu czytasz jego opisy, mowisz ze zerwaliscie, to co Ciebie obchodzi co mysli? chcesz miec dwoch bo nie rozumiem

Gość MAŁaKasiaa
Kocham tamtego (CHYBA..nadal.. choc myslalam ze juz o nim zapomnialam).. :/ i tesknie za nim...

Gość gesicht und hande
i po trzech miesiącach juz planujesz ślub z innym ? skąd twoj były w ogole wie ze zamierzasz wyjść za mąż ?

Gość MAŁaKasiaa
tzn "PLANUJEMY" dowiedział sie od pewnej plotkary;)

Gość fdfdddfd
"Kocham tamtego (CHYBA..nadal.. choc myslalam ze juz o nim zapomnialam).. :/ i tesknie za nim..." - to po co wychodzisz za innego????:O

Gość MAŁaKasiaa
Bo wydawalo mi się ze sie odkochalam.....:/ nie myslalam o nim itd.. Z Obecnym jest mi cudownie.. on juz na mnie kilka lat czeka.. i nalega na slub. Troche to skomplikowane, ale mniejsza z tym. Zastanawiam sie tylko czemu ma takie opisy:( Ehh az mi serce zapikało.. ;(

Gość MAŁaKasiaa
Wykładowco. Wiernosc uczuciu? Skoro były twierdził ze mnie nie kocha to co ja mialam plakac co dzien ? Nie jestem taka. Nie kocha- trudno. Mimo ze ja go bardzo kochalam. Pogodziłam sie z tym. A teraz ma te opisy... i na nowo zaczelam o nim myslec;(

W takim razie proponuje dylematy zostawic bylemu, nie czytaj Jego opisow i zajac sie wlasnym zyciem

Gość MAŁaKasiaa
a jesli ja nadal kocham, Wykładowco? :( 3 lata a 3 miesiace to jest roznica.. nie da się jednak od tak zapomniec.. Chyba ze Wy, faceci tak potraficie?:(

Czemu myslisz ze potrafie zapomniec? Ale to jest inny temat... W takim razie musisz podjac decyzje

Gość bez problemu
bo to jest tak autorka myslala ze zapomniala o bylym ale odkad zaczal ja obrazac w tych opisach przypomnialo jej sie jakim byl wspanialym ,wrazliwym czlowiekiem i dawne uczucia wrocily:Doch piekne czasy to byly,mowi na nia szmata.jak tu go nie kochac nie?:P

Gość MAŁaKasiaa
Nawet jesli on m dziewczyne to warto probowac?:(

Gość MAŁaKasiaa
nie... nigdy taki nie był. A teraz wspomnienia wrocily.. te dobre.. Bo zauwazylam ze chyba jednak faktycznie obojetna mu nie jestem. A ze nazwal mnie szmata w opisie? W sumie nie dziwie sie. Planowalismy wspolna przyszlosc, a tu jego byla wychodzi za maz... Zreszta ja nigdy aniolem nie bylam... :/

Gość bez problemu
o no fajnie jak jest taki kochany i ma prawo tak mowic to gitara:) powodzenia ci zycze:P

zal mi twojego obecnego mezczyzny. nie tworzy sie nowego zwiazku, jesli nie zakonczylo sie poprzedniego. indyk tez myslal. twoje myslenie powinno dotyczyc raczej rozmowy z obecnym partnerem w celu powiedzenia mu prawdy.

Gość gdzie ten prostak
często go zdradzałaś ?

Gość MAŁaKasiaa
Wiem, ze to nie wporzadku wobec obecnego.. :( Byłego raz zdradzilam:((

Gość MAŁaKasiaa
No ale pytanie było- co ma na celu dawanie przez niego takich opisów..skoro ma dziewczyne?:(

Gość bez problemu
ma na celu uswiadomienie ci ze jestes szmata:P