Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spanielka

poszukuje oprawy muzycznej na ślubie w Kościele !!!

Polecane posty

no wlasnie co jest dobre...? czytalam o kwartecie smyczkowym ale za 1,5 tys... :( nie no taki odpada, w Kosciele jest organista ale mi sie marzy jescze wokalistka i skrzypce... moze ma ktos namiary na taki zespolik na ślub??? bede bardzo wdzieczna za wszelka pomoc :)

Gość no to fajne masz hobby
ja bym chciała organistke zmienić bo ta w moim kościele mi się nie podoba, ale mój ksiadz stwierdził że jak to będzie wyglądało, ze jej przykro będzie:o a co mnei to obchodzi. to jest mój ślub i ja chce takiego jak mi się podoba. ostatecznie porozmawiam ze znajomym księdzem zeby załatwił mi jakiś zespół grający na pielgrzymkach;) w ukochanym poznaliśmy sie właśnie w czasie pielgrzymki, i takie piosenki podobają się nawet jemu, a on do świętosci nie należy. niech sobie gra ta organistka bez talentu ale pierwszy plan wypełni zespó pielgrzymkowy..

no to przynajmniej wiesz czego chcesz i gdzie szukac... a ja wiem czego mniej wiecej chce a tego nie ma, albo jest i nieosiagalne na razie

kurcze to nie te rejony.Moja znajoma spiewa na slubach w kosciele i gra na skrzypcach :)

Gość mogę podać Ci
namiary na osoby z okolic Torunia/Bydgoszczy - zainteresowana?? cena na pewno nie będzie wynosiła 1500 zł ;-)