Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie mi pleaseee

Jak sobie urobic faceta bym mogla wszystko robic a on nic ?

Polecane posty

Gość pomozcie mi pleaseee

bo strzele focha i nie bede sie odzywac ? :-p chce miec faceta pod pantoflem, zawsze o tym marzylam. kilka razu probowalam to robic to mnie zostawil :-o jak to osiagnac ze ja moge cos robic ale on juz nie a jak mu sie nie podoba to foch ? jak to zrobic ?

Gość wszechwiedzacy__czesio
po prostu sprzataj, zmywaj, prasuj, a on niech siedzi przed tv. wtedy ty bedziesz robic wszystko, a on nic

Gość
Znaleźć prawiczka z kompleksami.

Gość
wszechwiedzacy__czesio => :D :D :D

Gość sdfs
czesio :D 🖐️

jednym slowem nie chcesz mieć faceta, który czuje , myśli, ma swoje zdanie- tylko tresowane zwierze. współczuję ci, bo z takim nastawieniem i oczekiwaniami jak masz to wynika że ty jesteś najważniejsza jak narcyzka.

Gość facet nie wytrzymal
ebook o zolzach, ale po co ci taki facet? ulegly to jeszcze ale pantoflarz? szybko ci sie znudzi i ty go rzucisz.

dokladnie, niestety. z takiej kluchy nie bedziesz zadowolona i bedziesz chciala jak najszybciej sie pozbyc. a to juz nie bedzie takie latwe

Gość nutelllllla
Ważne jest tak pokierować samcem, aby on wszystko robił pod Twoje dyktando, by nie miał poczucia, że Ty nim kierujesz ... I wazne w tym jest by On cały czas miał poczucie, że to On panuje nad sytuacją, a w rzeczywistością jest tylko "głową" a Ty "szyją", która tą "głową" kieruje :)

no wlasnie, a pozniej ci sie znudzi ze musisz ciagle decydowac. bo to na dluzsza mete ciezka robota. wiec rzucisz go bez powodu bo ci sie znudzil. jako ze byl zalezny od ciebie to nie bedzie chcial odejsc. wiec albo cie kiedys dorwie w ciemnym zakamarku albo stwierdzi ze kobiety sa glupie i bedzie bral sobie je dla zabawy. a pozniej taka porzucona bedzie sie wyplakiwac tu na forum. czyli takie kolko zamkniete. gratuluje podejscia :O

Gość hehehehhhhehehehehh heh
rob lu laske z polykiem:D

Gość hehehehhhhehehehehh heh
yeez-> to se pusc pawika

mała, ile razy jeszcze chcesz tu przeczytac, ze niestety ale za krótka jestes na takie sztuczki? :)

nutella za duzo czytasz prasy kobiecy:) proponuje wziasc do reki pierwsza lepsza gazete meska do reki a zobaczysz w jakiej iluzji zyjesz...myslac ze jestes szyja:D

bracie - każdy czyta to co mu pasuje ;) myslisz ze w męskiej prasie jest więcej prawdy niż w kobiecie? przeciez nic by nie sprzedali, jakby pisali inaczej... :)

Gość darciucha
a prasa kobieca prawdę Ci powie:O taaaa akurat:O

a ja tak wcale nie twierdze. kazda prasa chce "poglaskac" swoich uzytkowników, bo dzieki temu ma zarobek. wiec nie ma sie co odwolywac do takich "autorytetów". na zycie lepiej popatrzec. facet jest pantoflarzem tylko wtedy gdy dziewczyna "ogarnia". jak laska nie ogarnia to bedzie nia rzadził w imie lepszego zycie. i mnie to wcale nie dziwi, bo kto chcialby zeby mu zycie glupia osoba ustawiala?..