Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaabbcccdd85

Dziewczyny czy Wy tez na początku nie miałyście orgazmu?

Polecane posty

Gość aaabbcccdd85

Dopiero się \'uczę\' seksu :) i tak sobie mysle, czy ze mną wszystko ok, ze mnie to w ogóle nie podnieca? Gra wstępna tak ale sam ze tak powiem akt nie. Czy przyjdzie na to czas jak będę cierpliwa? :)

Aaabbcccdd85, myślę że to się nie zmieni. Jeżeli nie czujesz podczas aku dyskomfortu, a mimo to nie odczuwasz przyjemności, to myślę że tak już pozostanie. Po prostu, taka twoja natura. Najważniejsze że chociaż gra wstępna ci się podoba. Dzięki temu nie zniechęcisz się do seksu.

gdybyś przestała myslec że masturbacja jest bez sensu też byś teraz miala orgazmy, ja dzięki niej nauczyłam sie odkrywać swoje ciało a orgazm miałam przy 1szym razie plus zero bólu plus zero krwawienia (to też może dzięki temu ze używam tamponów)

Gość ja za to
mam chlopaka ktorego bardzo kocham , uprawiamy seks regularnie od 2 lat a osiagam tylko orgazm lechtaczkowy.juz stracilam nadzieje ze kiedys bedzie inaczej

Gość mam podobnie jak Ty
dwa lata wspólzyje z chlopakiem jednak z ta roznica ze nie osiagam ani lechtaczkowego ani pochwowego orgazmu. ;( Chyba jestem jakas inna

Gość kkkasssiulllkaaa
mam ważne pytanie! włożyłam sobie coś do pochwy i polała się krew.wynika na to że przerwałam błone.Czy jak dojdzie do stosunku to będę dalej krwawić?

Gość kkkasssiulllkaaa
dezodorant ale taki nie za gruby

Gość mnie tez te ruchy nie
podniecaja, raczej sama otoczka seksu, jego zachowanie, jego napalenie a orgazm tylko lechtaczkowy. Faceci wlasnie mysla ze te ruchy sa dla nas tak samo przyjemne jak dla nich.

Gość Miliiiiiii
Są kobiety które mają orgazm łechtaczkowy i pochwowy. Jednak wśród kobiet przeważają te z orgazmem łechtaczkowym. Czasami orgazmu trzeba się nauczyć bo to nie jest takie proste. Jestem mężatką od 7 lat i tylko z mężem miałam orgazm mimo że przed nim współżyłam z innym facetem. Mam orgazm tylko łechtaczkowy i zwykły stosunek nie sprawia mi wyjątkowej przyjemności. Gdy rozpoczęliśmy współżycie to nie od razu miałam orgazm. Najpierw musieliśmy poznać dokładnie swoje ciała i odkryć co nam sprawia przyjemność.

Gość Llobelia
No Madusia , coś za coś .

jak polała sie krew to chyba po błonie, może z facetem już nie będzie krwi a moze jeszcze trochę być jak nie została do końca przerwana, zaglądnij do niej:)

Cierpliwa? To nie ma wspólnego z orgazmem. Wyluzuj się całkowicie, a przyjemność z sexu, pózniej orgazm, sam przyjdzie. Ta Twoja desperacja tylko szkodzi pożyciu. Nie wszystko na raz, sexu i swojego ciała trzeba się nauczyć.

To nie tłumacz się, a powiedz wprost, żeby się brał do roboty, bo Ty jesteś niezaspokojona.

Gość Romeos
Czytając twoje teksty w innym temacie nigdy bym się nie spodziewał takich rozterek . A jednak taka z ciebie wrażliwa dziewczynka . Powinnaś się jeszcze podpisywać Madusia 17 o ile wiem .

Gość Nnimka
Też tak miałam , ale wystarczyło podszkolić partnera iod razu orgazm jak trzęsienie ziemi !

Gość Malutka dziewczynka bonda
Opowiedz jak go podszkoliłaś :)

Gość Malutka dziewczynka bonda
współzyje od 1,5 roku z jednym nie miałam jeszcze orgazmu ale juz wiem dlaczego. blokował mnie stres ze ktoś nas nakryje a było by nieciekawie bo mam 18 lat. gdy bylismy sami w domu prawie odleciałam i teraz nad tym pracujemy w samotości gdzie sie sie stresuje :) Juz nie moge sie doczekac!!! ale czasem jak jestem blisko to czuje jak bym miała zaraz zrobic siku dziwnie sie z tym czuję tez tak macie? to normalne?

Gość veda
777-X - to głupota jakaś. Dziewuszka dopiero zaczyna i jeszcze się nauczy. Połowa kobiet nie ma orgazmu, ale każda rodzi się z możliwością jego przeżywania. Orgazm u kobiet jest zjawiskiem wyuczonym i najczęściej rozwija się do dwu lat od rozpoczęcia współżycia seksulanego. efka konefka marchefka - masz rację, trzeba poznać swoje ciało, nauczyć się odkrywać to co sprawia nam przyjemność, na pewno się wyluzować. aaabbcccdd85 bądź cierpliwa.

Gość brakk
a ja wspolzyje z moim mezczyzna od 3 lat juz i nigdy nie mialam zadnego orazmu, juz chyba stracilam nadzieje ze to nastapi...