Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccc...

czy po tranie moze sie cos dziac?

Polecane posty

Gość ccc...

zazylam kapsulke tranu i w niedlugim czasie poczulam sie slabo jakbym miala zemdlec oprocz tego oczyszczam powoli organizm czy to oslabienie moze miec z wiazek z tranem?

Gość jkioo
chyba że masz bardzo silne uczulenie na jod - jak nad morzem źle się czujesz słabniesz innych przeciwskazań nie słyszałam

Gość do autorkiiiiii
może za bardzo się oczyszczasz i nagły zastrzyk witamin w tranie cie osłabił ?? moze zacznij jeść bo coraz czesciej bedziesz słabnąć

Gość ccc...
do autorki-> bede slabnac ale za sprawa tego tranu czy tego ze sie oczyszczam? juz mnie to przeraza, boje sie ze zemdleje :( az tak drastycznie sie nie oczyszczam jestem tylko na diecie bezcukrowej i chodze na detox + odtruwanie organizmu z toksyn. A moze to duzo? Czy ja moge jednak zazywac ten tran czy odstawic?

Gość ccc...
a o uczuleniu nie wiem nad morzem chyba bylo ok chociaz rzadko bywalam

Może Ci cukier spadł,stąd takie stany ?

Gość do autorkiiiiii
dieta bezcukrowa?? organizm potrzebuje cukru- bez niego mózg bedzie niedotleniony i krwinki czerwone nie pracuja jak trzeba więc się zastanów a najlepiej zbadaj poziom cukru we krwi- jak za niski radze zacząć jeść przy niskim poziomie cukru może robić sie słabo i jest uczucie zimna, kora mózgowa nie może normalnie funkcjonowac a więc masa objawów - poszukaj w googlach hasła hipogilemia i koniecznie zrób badania krwi na poziom cukru bo od tranu to może być tylko lepiej :)

Gość do autorkiiiiii
Hipoglikemia miało być

Gość ccc...
no ale gdzie czytam to wszedzie pisza o diecie bezcukrowej im mniej tym lepiej a ja lecze sie na grzyby to co mam zaczac je znow karmic cukrem? ja sie w tym wszystkim gubie nie wiem czy moge jesc ten cukier czy nie:(

Gość do autorkiiiiiiii
zbadaj najpierw poziom cukru a potem bedziesz się martwic

Gość ccc...
odtruwam sie aparatem mora, ponadto dieta bogata w blonnik i zamierzam wyprobowac aloes i sol gdzies tutaj wyczytalam chyba temat o grzybicy