Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noemi32

pytanie

Polecane posty

Gość noemi32

Chciałam zapytac czy po tabletkach u którejs z was dziewczyn wystopiło zbedne owłosienie na twarzy lub ciele?Mam 23 lata i nie brałam tabletek chodz zastanawiam sie nad tym.le boje sie ze pojawi sie owłosienie.Moja kuzynka brala tabletki i zarosła jak facet czy ktoras z was zna taki przypadek?Prosz odpiszcie

Gość gogooo
No to chyba powinno byc odwrotnie. Twojej kuzynce pewnie żle dobrano pigułki - nieprawidlowa gospodarka hormonalna i zarost jak się patrzy. Moja siostra miała taki problem jak zaczęła dojrzewać, lekarz przepisał jej właśnie pigułki (Diane35) i owłosienie osłabło.

Gość merylin
no własnie ja mam włoski na piersiach, nie jest ich duzo ale sa i mnie to wkurza... mam w nastepnym roku wizyte u endokrynologa... przepisze mi jakies tabsy na zmniejszenie owłosienia czy co? jesli zrobi badania i beda wyniki w normie to jak sie mam pozbyc tych wosków.. ja mam 17 lat :((

Gość merylin
odpisze mi ktoś? ja sie boje ze sie pomyla i dadza mi hormony meskie ;((

Gość tak na pewno
przestań panikować, kilka włosków na piersiach to nie choroba, jeżeli wyniki wyjdą w normie to możesz je normalnie usunąć w gabinecie kosmetycznym

zrobisz odpowiednie badania i lekarz dobierze ODPOWIEDNIE tabletki dla ciebie. jeśli będą dobrze dobrane to skutki uboczne nie powinny wystąpić. ja biorę microgynon i nie miałam żadnych skutków ubocznych, wzrosło tylko libido.