Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile za zdjęcia

Ile za zdjęcia

Polecane posty

Gość SUPER SUPER
Profi super Wreszcie zostały pokazane wspaniałe profesjonalne zdjęcia ślubne. Widać wspaniały warsztat i ten profesjonalny sprzęt. ZDJĘCIA NAPRAWDĘ GODNE POLECENIA. Niskie ceny za taka jakość to całkowita opłacalność zamówienia usługi.

\"Wybaczcie ale żaden student czy ,,ktoś” kto jest na rynku usług fotograficznych od trzech czy czterech lat nie jest w stanie zrobić takich zdjęć jak fotograf z 15 lub 20 letnim doświadczeniem.\" - zupełnie się nie zgadzam z tym zdaniem. Akurat w fotografii staż pracy nie ma żadnego znaczenia. Liczy się talent, pasja. Ktoś może działać na rynku od 3 lat i robić takie zdjęcia, jakie temu z 20-letnim stażem nawet się nie śniły... Tym bardziej że młodzi często poszukują nowych rozwiązań, są na bieżąco z wszystkimi nowinkami technicznymi i nie tylko, a starsi często działają schematycznie nie zmieniając nic do lat.

Gość OJ NIE TAK
Ja bym takich zdjęć nie chciała. ONE SĄ TAK NIESAMOWICIE ZIMNE I SZTUCZNE. Jakie one są nienaturalnie ostre.

Gość bbbbbbbbbbbbbb
laida, zdjęcia są świetne! szkoda, ze pani fotograf z Warszawy. Serio, może ktoś polecić podobnego fotografa z dolnego śląska? A te zdjęcia Studio Off to taka lekka żenada, sama bym lepsze zrobiła... Po prostu nic nadzwyczajnego. Wolałabym jakiemuś koledze z dobrym aparatem kilka stów zapłacić niż pseudoprofesjonaliście.

Gość upupupup
upupupup

Gość o nieeeeeeee
te zdjęcia studia off są ochydne i sztuczne. Jakby mi fotograf takie gówno zrobił z mojego najwazniejszego dnia , to bym chyba płakała przez miesiac ... zdjęcia z linku laidy są bardzo fajne !