Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EMTI

kTO SIĘ DENERWOWAŁ TAK JAK JA ??????????

Polecane posty

Czy jets na kafe taka osoba co sie denerwowala tak samo jak ja gdzy jej przyjaciółka najprawdopodobniej rodzi?? Napisalam sms\'a do przyjaciółki i 30min nie odp to zaczełam dzwonic nie odbiera więc pewnie rodzi. Pierwszy termin miala na 31.10 a drugi na 07.11 wiec wszytsko jest mozliwe. A ja normalnie na miejscu usiedziec nie moge... nie mam sie jak skontaktować z jej narzeczonym, bo miałam telefon w naprawei i mi usuneli kontakty... Ajjj czy ktos miał tak jak ja ,że tak bardzo sie przejmował swoją przyjaciółką????

Gość ddfffddd
hehehe slodko! :) trzymam kciuki!

no już mineła godz os sms\'a, a ja normalnie sie tak denerwuje, że szok!!! moja siostra mówi , że ześwirowałam.. hehe A ja tak bardzo za nia trzymam kciuki!!!!!!!

nikt nie mial tak jak ja?? czyli tylko ja tak fisiuje?

niech ktos sie do mnie dołączy bo ja zaraz nie wiem na piechote do tego szpitala pójde (5km) hehe

Gość a nie mozesz porostu
zadzwonic do tego szpitala i dwoiedziec się o swoja przyjaciólkę ? Powinni udzielic Ci info co sie z nia dzieje. A swoją drogą tez tak miałam i rozumiem Twoj niepokoj ;)

Gość darciucha
spoko, przed końcem pewnie zdążysz:)

hehe a ktoś z was dzwonił do szpitala żeby się upewnic czy przyjaciółka rodzi?

no i dzwoniłam i kurde nie mają nikogo na porodówce...

Gość ale cudoooooooooo
ja nie miałam kontaktu przez 3 goziny-najpierw probowałam rodzic a potem miałam cesarkę.Po niej nie bylam w stanie nawet pomyslec gdzie moge miec telefon...dopiero mama zadzwoniła do szpitala.

Gość anusiak........
zluzuj nie pierwsze dziecko nie ostatnie, nie przeszkadzaj im teraz to ich rodzinne swieto a histeryczka kolezanka jest tam naj mniej potrzebna. Właśnie dlatego nie ma przyjaciółek, żeby sie jeszcze przed nimi spowiadać który to skurcz, chyba by mnie mąż przechrzcił jak by moje znajome do niego wtedy wydzwaniały /

Gość darciucha
a jak Cie mąż kopnie w dupsko to zbaczymy jak będziesz śpiewać:P

Gość anusiak........
taaa polece do przyjaciółki sie wypłakac - litści :(

ja tam histeryczka nie jestem... wiem że to ich święto, ale martwić się przecież mogę... bo to moja przyjaciółka i chyba każdy kto ma przyjaciółkę chce dla niej jak najlepiej i sie nia przejmuje... mi się to wydaje normalne... a to że niemoge się z nia skontaktować, to właśnie myśle ,, że rodzi.... akle ja tu na porodówke dzwonie a oni , że nikogo na porodówce nie maja, to może na izbie przyjęć jest i czeka juz, z godzine... co o tym wariancie myslicie?

a może ona ma tylko głos w kom wyciszony , a ja sie shizuje hehe:P ojoj

Gość łóoooooooooooo
a może sie bzyka z mężem a Ty po szpitalach dzwonisz i to nie histeria? jak jutro zadzwoni że urodziła kup pieluchy i odwiedź po tygodniu.

no co jakas dziewczyna mi poradziła żebym zadzwonila do szpitala to zadzwoniłam, sama bym jeszcze na to nie wpadła, no hcyba że jutro by sie też nie odezwała:) A do mam które rodziły ile mozna czasu na izbie przyjęć spędzić?

Gość łóoooooooooooo
Zalży z jakim rozwarciem sie zgłaszasz, czy masz zaplanowaną cesarke i milion innych kwestii, a tak naprawde to zalezy od szpitala i personelu.

aha no dobra, ja juz sie tak nie denerwuje... moze lezy na ktg lub ma robione usg, ma male rozwarcie i dlatego to tak długo trwa:)

fałszywy alarm.... była na izbie przyjęć, miała bóle co 30min pojechała na izbe przyjęc i nie było rozwarcia, noi bóle jej przeszły... także pobyła na obserwacji 3 godz i wróciła do domu :)