Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonia_18

Stosunek podczas okresu??

Polecane posty

Gość Sonia_18

Mam takie pytanie. czy podczas okresu jest też możliwe zajście w ciąże jeżeli kochałabym sie z chlopakiem bez zabezpieczenia??? Tzn ja mam tylko tabletki.

Jeśli regularnie bierzesz tabletki, to podczas 7 dniowej przerwy też jesteś zabezpieczona, o ile po niej wezmiesz nastepna pigułkę :)

Gość gogooo
Niby nie powinno, ale moja przyjacółka kochała się w ostatnim dniu okresu i za 9 miesięcy urodziła cudną córunię. Od tej pory nie wierzy w naturalne metody.

Gość gogooo
Oczywiście wykluczając łykanie pigułek, ale skoro się zabezpieczasz to mało prawdopodobne. Chociaż nie ma metod 100 %

Gość ale ty nie masz okresu
skoro bierzesz tabletki to nie masz okresu tylko krwawienie z odstawienia, to nie jest to samo i wyklucza zajście w ciążę jeżeli się nie bierze tabletek to uprawiając sex bez zabezpieczenia w trakcie okresu zawsze trzeba się liczyć z możliwością zajścia w ciążę

jeśli bierzesz regualrnie tabletki, to w czasie 7dniowej przerwy jesteś bezpieczna ;) poza tym jak już dziewczyny napisały - nie masz wtedy okresu. natomiast bez tabletek anty wpadka byłaby możliwa :)