Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takijeden_cn

Czy lubicie patrzeć na stringi pod spodniami dziewczyn?

Polecane posty

Gość takijeden_cn

Gość kolorowy kolargol
no ba, a najlepiej jak babka kucnie wtedy to dopiero widok

Gość jak gdyby yyy
stringi to już przeżytek:P a najgorsze jest to,że do kucania najbardziej są chętne te laski,które mają najtłustsze szynki blehhh

stringi wystające ze spodni...tragedia... Najgorsze jest to, że dziewczynom wydaje się ze są sexi...a fuj pustaki

Gość tylko prostakom
w dresach z dwoma paskami sie to podoba. taka niezaprzeczalna prawda.

Gość wąsaty heniek
jaki przeżytek?? jaka tragedia??? a wy co macie? przescieradła??? babki widze ze tak sie znata na pięknie jak na gotowaniu obiadów

Gość rocznik85
figi i stringi ale nie pokazujemy ich an ulicy, a ty heniek jestes typowym prostakiem, ale nie martw sie dacy tez sa potrzebni :classic_cool:

Gość jak gdyby yyy
wypowiedział się typowy wąsaty heniek w drelichach, wyrwany zywcem z jakiejs budowy, gwiźdzący na widok każdego przechodzącego kaszalota:O

Gość daro26666666666
lubimy

Gość Ewellinka
na szczęście widok obleśnie tłustych tyłków wywalonych z przyciasnych poszarzałych stringów zimą jest ograniczony

Gość Kornelia ....
Niestety mojemu dr to się podoba ... :O Trudno musi zapomnieć ... :O

Gość jestem GIRL
stringi podobają się facetom, chociaż są juz niemodne. ;) ale są bardzo sexy! np. ja osobiscie na codzien chodze w zwyklych majtach, figach, damskich bokserkach, ale stringów tez mam ok 10, gdyż ta bielizna jest odpowiednia na randki, gdy mam strasznie obcisłe spodnie i nie chce, zeby było mi widac linie majdek na tylku, przy obcisłych sukienkach tak samo.. stringi wcale mnie muszą byc obleśne i tandetne ;] jesteście kobietami... powinnyscie wiedzieć, ze czasem to, że chłopak WIE, że masz na sobie stringi strasznie go podnieci. poza tym, każdy zdrowy facet chciałby patrzec na pupe swojej ukochanej w stringach własnie! ;) (w tych z trójkącikiem z tyłu, na samych sznurkach) taka prawda! nie bądźcie mochery :D

Gość Kornelia ....
Ja ogólnie mam większość stringów ... bo najlepiej wyglądają z pończochami ... ale nigdy wystające ... A mój dr nie miałby nic przeciwko ... :O

Gość facetem jestem ale
Szczerze Wam powiem drogie kobiety, ze nie lubie stringow...bez kitu, bardziej podobaja mi sie jakies fajne (ale nie koronkowe) figi albo szorty...

Gość jestem GIRL
a koronkowa bielizna Ci sie podoba 'facecie' ...? :o

Gość Kornelia ....
Z tego co on pisze, to raczej preferuje męską bieliznę ... :O a może też i mężczyzn?

Gość heidiG
:) Uważam,że kobieca bielizna jest fajna! No chyba,że kobieta chce wyglądać mało kobieco i zakłada męskie bokserki:) Lubię różnego rodzaju koronki, miłe tkaniny i ..cieliste kolory. Z polskich marek cenie np gaia, ma fajne modele a ceny całkiem spoko