Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurdipelox

Prawko można zdawać z poduszką !!!

Polecane posty

Gość Kurdipelox

Wiele wątków widziałem o kurduplach co pisali że nie mogą zdać prawka bo są za niscy. Właśnie dowiedziałem się że jak się ma specjalną poduszkę pod siedzenie dla kurdupli ok 170 cm i niższych to można bez problemu iść z nią na egzamin. Egzaminator w takim wypadku nie będzie robił problemów !!!

Gość fghrrrrrrrrrrrrrr
na moim egzaminie widzialam jak egzaminator sam przyniosl lasce poduszke bo mala byla i nic nie miala, ale to chyba faktycznie byla jego uprzejmosc bo w sumie sama powinna o to zadbac, w koncu wie ile ma wzrostu

Gość facet poniżej 172
cm ma obowiązek jazdy z poduszką !!!

Gość hmm u nas samochody
maja ustawiana wyskokosc siedzenia wiec nie tzreba zadnych poduszek;/

Mozna mozna. Moja kolezanka jest bardzo niziutka ma 150cm i na egazminie (na jazdach tez) zawsze przynosila sobie poduche :) w innym wypadku nic by nie widziala :D

Gość bez przesady to głupie
ja mam 150 cm i prawko zdałam bez problemów i żadnych poduszek, nie usprawiedliwiajcie braku umiejętności niskim wzrostem, to największa bzdura jaką słyszałam ! jak ktoś nie ma opanowanej techniki jazdy to nawet stos poduszek nie pomoże

Gość facet jak jest niski
To musi na naukę jazdy przeznaczyć więcej i bardziej się starać niż taki co ma normalny wzrost

Gość a jaki to jest normalny wzrost
mój facet ma 169 cm, prawko zdał za pierwszym razem i jeździ perfekcyjnie, 300km codziennie pokonuje ja mam 149 cm i zdałam bez poduszki, do jazdy tez nie używam , wszystko widzę i prowadzę lepiej niż niejeden facet co ma 190 cm, co niestety widać na naszych drogach, banda palantów w drogich samochodach, co nawet przepisów nie znają !

Gość 169 cm to NIE JEST
Normalny wzrost faceta. Twój facet za kółkiem mając taki wzrost wygląda jak debil, bez urazy :( Ty to co innego, jesteś kobietą. Kobieta każdego wzrostu dobrze wygląda za kółkiem :)