Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goziapa

zanoszenie sie dziecka przy placzu

Polecane posty

Gość Goziapa

Dziewczyny mam osmiomiesiecznego synka i niedawno-pierwszy raz-kiedy sie rozplakal tak sie zapowietrzyl ze na chwile przestal oddychac. Po prostu stracil oddech! Czy waszym dzieciom tez sie to zdarza? co wtedy robic? Powiedzialam o tym swojej lekarce, ktora najpierw powiedziala ze wszystko ok, a potem powiedziala ze maly moze miec padaczke.Co o tym sadzicie? Czy powinnam isc do innego lekarza? Dodam ze maly zadko placze i kiedy drugi raz po tamtym zdarzeniu sie rozplakal zaczal zanosic ale juz oddechu nie stracil. Odpiszcie, prosze.

moj sie tez tak zapowieszcza, szczegolnie jak nie chce mu czegos kupic to drze sie w nieboglosy i tak zanosi, tez mi sie to nie podoba, ale mysle ze z tego wyrosnie... tak wogole to spokojne i grzeczne dziecko ale jak juz sie rozsierzi i rozplacze to koniec...

Gość Kasia345
Moja córka też zanosiła się od płaczu.Kilka razy była zupełnie bezwładna przez kilka sekund.Mnie lekarz poradził w takim wypadku dmuchać w usta dziecka lub uderzyć kilka razy w plecy.Na szczęście wyrosla z tego...

Gość Goziapa
a bylas z nim u neurologa?

Gość bmv7
moja kuzynka jak miala kilka miesiecy tez sie tak wlasnie zanosila,minelo jej to z wiekiem...wszyscy bali sie z nia zostac bo wiadomo jak zacznie plakac to wlasnie nie wiadomo bylo co robic...ale radze isc do innego lekarza bo opinia jednego to za malo aby wydac tak powazna diagnoze.