Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myster

Skurcze jej pochwy

Polecane posty

Gość Myster

Słuchajcie, nie jestem zbyd doświadczony jeśli chodzi o seks wiec proszę o pomoc. Dopiero zaczynamy zycie seksualne z moją dziewczyną, która jest dziewicą. Kiedy się pieścimy czuje, że jej pochwa "ma skurcze";) Duzo gadamy, ale ona jest wstydliwa i niesmiała. Czy o znaczy ze jest jej dobrze? mówi ze nie miała orgazmu. A moze będzie to przeszkadzało przy próbie penetracji?

Gość Facet_nom
to jest dobry znak :] bardzo dobry :) hehe spróbuj języczkiem tak długo jak ona tylko wytrzyma :]

Gość wal w duupala
:D

Gość lolaalol
a to nie jakiś czestoskurcz?:P

Gość anka12345
ja mam skorcze kiedy mam orgazm pochwowy

Gość Myster
hmmm ale nie doszło miedzy nami do stosunku, nawet nie dotknąłem jej jakoś konretniej ;p wiec to chyba nie mógł byc pochwowy?

Gość anka12345
skoro czules skorcze to chyba ja dotknoles

Gość Myster
no tak, ale to był raczej delikatny dotyk, a nie żadne pieszczenie palcami czy językiem

Gość to znaczy tylko jedno
skurcze pochwy swiadcza ze kobieta wlasnie przezywa orgazm. Nie potrzebna do tego zadna penetracja. Tylko sie cieszyc. Nie udaje, bo po co, kobiety udaja orgazm symulujac skurcze pochwy ale podczas penetracji, tak zeby facet je czul na penisie. skoro w nia nie wchodzisz to po co mialaby to robic. Orgazm albo w ten sposob sie dodatkowo pobudza. W kazdym razie to znak ze najwyzsza pora by jej dziewictwo stalo sie przeszloscia.