Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdziulińskaa

wyhoduj sobie bociana i wesprzyj fajną akcję!

Polecane posty

Gość magdziulińskaa

słyszeliście o akcji budowania gniazd dla polskich bocianów? jeśli nie, koniecznie wejdźcie na stronę www.dbajobociany.pl , stwórzcie własnego bociana, wyślijcie go znajomym i wesprzyjcie budowę bezpiacznych gniazd dla polskich boćków!!

Gość igor84
Ja nie słyszałem jeszcze. ale wygląda to zachęcajaco ;> Dobrze, ze bedą budowane gniazda. Zauważyłem, ze coraz mniej bocianow w naszym kraju. U babci na wsi kiedyś na każdym dachu były, teraz pusto.

Gość burggol
fajna ta akcja z bocianami, jakieś kilka dni temu dostałem właśnie takiego boćka od dziewczyny i nie wiedziałem o co kama, ale już się zdążyłem wdrożyć i jestem szczęśliwym posiadaczem 3 boćków. zawsze to jakiś wkład w coś ekologicznego!

Gość mikki2000
ja też ostatnio dostałem bociana od koleżanki - fajna rzecz, bo mnie wciagnęła i ja też już wciągnąłem kilka kolejnych osób.jak się patrzy na ten licznik bocianowy na dbajobociany.pl to naprawdę już sporo ludzi się zalogowało:)

Gość vvikki
a najlepsze jest to, ze to nie ekologiczni maniacy to zorganizowali, tylko firma energetyczna. Fajnie, ze pomyslala o takiej inicjatywie.

Gość asparagin
i to się firmie energetycznej chwali! jedna z lepszych ekologicznych akcji moim zdaniem w ostatnim czasie, a najlepsze jest to,że każdy może się przyczynić do wsparcia bocianów.

albo wez ze schroniska buldoga czyli bociana , któren się z dzwiami zderzył.