Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden pytający

dziewczyny! odpowiedzcie na moje pytanie.

Polecane posty

Gość taki jeden pytający

witam! mam pytanie do Was, mianowicie dzis rozstałem sie z dziewczyna (okazało sie ze strasznie mnie robiła w ch..ja) chcac zatrzymac mnie przy sobie oznajmila mi ze przestaje brac tabletki anty, ze chciałaby byc w ciazy itp itd. (wtedy zostałbym z nia) znajac jej charakter mysle ze faktycznie dzisiaj juz nie wzieła. wiem ze nowe opakowanie rozpoczela w piatek. w sobote i niedziele brała na 100% bo sam widziałem, problem w tym ze w sobote jak i w niedziele wspolżyłem z nią i konczyłem "w srdoku' wczoraj nawet 3 razy. teraz tak sie zastanawiam czy istnieje prawdopodobienstwo zajscia w ciaze?

to jest jak rosyjska ruletka.... czasem nawet spóznienie się z tabletką może być przyczyną ciąży a mowa ich odstawienie.... ryzyko jest - wszystko zależy od tego jak długo Twoje plemniki przeżyją w jej ciele, jak długo brała tabletki, jak zadziałają one na jej organizm... - jesli wzięła tabletkę w niedzielę to do poniedziałku do zwyczajowej godziny brania tabletki jest chroniona; późnej już nie bardzo :S wiedz jednak ze wiele kobiet nawet po odstawieniu tabletek przez jakiś jeszcze czas nie moze zajsc w ciaze - to sprawa indywidualna, kazdy organizm, kazda kobieta reaguje inaczej.

Gość parówka z berlina
ja myślę, że prawdopodobieństwo jest bardzo, bardzo małe

Gość parówka z berlina
a to robienie w chuja to było przyprawianie rogów ? Bo moze sięokazać, że w ciąży to ona już jest, tylko wcale nie z tobą. A teraz chce ci wkręcić dzieciaka Bądź czujny!