Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinka1988

SALES ASSISTANT

Polecane posty

Gość ewelinka1988

Witam serdecznie;) znalazłam ogloszenie na stanowisko SALES ASSISTANT. Moze mi ktos powiedziec czym miala bym sie zajmowac obejmujac to stanowisko? Jaki zakres czynnosci nalezal by do mnie? prosze o odpowiedz!!! pozdrawiam

Gość ewelinka1988
???????

Gość a w ogłoszeniu nie pisało
:O

Gość ewelinka1988
ojj wlasnie nie...;/ było tylko tyle: Kanadyjska Firma zatrudni na stanowisko SALES ASSISTANT 2 osoby: - młode, - komunikatywne, - odpowiedzialne, - pracowite, - posiadające min. średnie wykształcenie hmm... i nie wiem czy wysylac CV.. A nie wiesz za co odpowiedzialna jest osoba na tym stanowisku? pooomocy

Gość dfdfdffd
No pewnie sprzedaz czegos --zaczecanie klientow do kupna zachwalanie produktu Ale tylko z nazwy stanowiska tak mysle

Gość dfdfdffd
Tu masz podobne ogloszenie tylko dodatkowo jest zakres obowiazkow wychodzi na to ze po polsku mozna powiedziec ze to sprzedawca Marka ORSAY to gwarancja mody wyrażającej kobiecość i radość z posiadania indywidualnego stylu. Produkty tej marki to efekt pracy nowoczesnej i prężnej firmy odzieżowej zatrudniającej ponad 4000 pracowników oraz posiadającej sieć ponad 420 sklepów w całej Europie. Jako młode przedsiębiorstwo charakteryzujące się płaską strukturą przykładamy szczególną wagę do wspierania indywidualnego rozwoju naszych pracowników. Do naszego zespołu do sklepu we Wrocławiu poszukujemy osoby na stanowisko: SALES ASSISTANT ZADANIA - Budowanie i umacnianie relacji z klientem poprzez optymalny serwis - Doradztwo w zakresie kreowania indywidualnego stylu klientki - Identyfikacja z marką ORSAY i jej promowanie

Gość ewelinka1988
dzięki. bardzo mi pomogłaś/eś pozdrawiam

Gość sprzedawczyni po polsku
doradca do spraw sprzedaży a więc łażenie po sklepie i pytanie "w czym mogę pomóc"