Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnieszka małgorzata i kuba

Coitus urethralis - stosunek docewkowy !!!!

Polecane posty

Gość tam jest PUNKT G
Ponad pół wieku temu niemiecki ginekolog Ernest Gräfenberg opisał pewien niewielki obszar znajdujący się na przedniej ścianie pochwy. Na odkrycie naprowadził go fakt, że niektóre pacjentki, jakim pomagał w swojej praktyce ginekologicznej używały cienkich metalowych przedmiotów, wsuniętych do cewki moczowej, w celu osiągnięcia szczytowania. Miejsce, które opisał jest niewielkim wzniesieniem, możliwym do wyczucia, o powierzchni około jednego centymetra kwadratowego, skupiającym wiele zakończeń nerwowych i naczyń krwionośnych. Pojawia się jedynie podczas pobudzenia seksualnego kobiety. Stymulacja tego obszaru powoduje wzrost pobudzenia seksualnego, w konsekwencji prowadząc do orgazmu.

Gość tam jest PUNKT G
Badania skanerem ultradźwiękowym ujawniły, w którym dokładnie miejscu znajduje się Punkt G. W tkance między cewką moczową, a pochwą. U kobiet, które twierdziły, że przeżywają orgazm pochwowy, warstwa tej tkanki była znacznie grubsza niż u pań przeżywających wyłącznie orgazm łechtaczkowy.

Gość etam
Niech żyje 3 dziurka

Gość gość
Taaa u mnie ta dziurka wyglada jak łepek od szpilki:o Boli mnie na sama myśl, że mialabym coś do niej wkładać 😭PS: Tera na kafe wyrosnie nowy gatunek topików: \'Mam 17 lat, mój chłopak nalega na stosunek cewkowy, zgodzić się?\':D

Gość ginekolog i mąż
Tak istnieje w terminologi Orgazm cewkowy (pobudzanie pkt G)