Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magda_magdalena

Dziewczyny...kreska jest ale blada!!!

Polecane posty

Prosze powiedzcie ze to ciąza...ktoś miał drugą kreskę taką bladziutką?????Kiedy mam zrobić drugi test???Mam objawy jak na okres a tu niespodzianka:)))

Gość michailllo
no to grtasy:)

Gość 1234321
Ja tez mialam druga kreske bladziutka a teraz cora ma juz 4 latka. Zrob drugi test za kilka dni dla pewnosci albo poprostu idz do gina.

Ja mialam druga kreske bardzo blada:) Pojechalam do apteki po drugi test, tym razem z kropeczkami i po zrobieniu go bylam juz pewna, ze to ciaza:)

U mnie dwa tygodnie od terminu @ kreseczka wyszła słabiutka, bladziutka, choc juz wiedziałam, że jestem w ciązy bo wcześniej robiłam betę, ale była malutka bo tylko 11, dostałam leki na podtrzymanie duphaston i teraz jestem w 25 tc bliźniaczej :) A test zrobiłam na pamiątkę i chciałam zobaczyc czy beta rośnie i czy mi juz test wyjdzie :) Pozdrawiam i gratuluję.

Gość moja tez była bladziutka
za tydzien lekarz potwierdził 7 tc. Niedługo rodzę :D

Gość bladziutka
no to mozna tobie pogratulowac:)ja tez mialam jedna taka mocna a druga taka bladziutka ze prawie jej widac nie bylo zostaly mi 4 miesiace do konca pozdrawiam

Gość wsciekla
ta kreska po kilku godzinach sie zciemni...ja jak robilam pierwszy raz test to myslalam ze jastem w ciazy bo byly dwie piekne krechy ale wieczrem chcialam pokazac test mojemu facetowi a na tescie ku mojemu zdziwieniu zostala tylko jedna kreska ale w efekcie w ciazy nie bylam:)))

Gość bladziutka
ciesze sie razem z toba :)ja to uwiezyc nie moglam 3 testy robilam he he bo az poltora roku staralismy sie no i wyszlo

DZIEWCZYNY JESZCZE RAZ DZIĘKI ZA DOBRE SŁOWO..TERAZ SPADAM DO PRACY ALE MAM JESZCZE MNÓSTWO PYTAN TO CHYBA WAS JESZCZE TROCHĘ WYKORZYSTAM:):):)BUZIAKI FOR ALL:)

gratuluje jestes w ciazy ale radze szybko isc do lekarza bo ja tez mialam blada kreske no i tydzien pozniej poronilam bo miala za malo hormonu podtrzymujacego ciaze.

No to gratuluje u mnie pierwszy test wykazał tez bladziutka kreske a gdy zrobiłam na drugi dzien rano to juz była grubsza

ja po prostu chce przestrzec zeby nie przezywala tego samego co ja tydzien temu.