Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

777-X

Seks analny może łatwo stać się seksem jelitowym.

Polecane posty

Otóż ustaliłem że długość odbytnicy nie przekracza 15 cm (podaje się wartości od 10 do 15 cm). Zatem jeżeli facet ma penisa dłuższego niż owe 15 cm, to uprawiając z kobietą seks analny, może wprowadzić penisa w jej jelito grube. Efektem mogą być wzdęcia i ból brzucha.

wiesz to z teoretycznych obliczeń, czy też masz na ten temat jakąkolwiek wiedzę?? Bo kiedyś uważano że wycięcie kołtuna może powodować ślepotę...

dla mnie seks analny porównany może być ze stosowaniem wlewek doodbytniczych,czyli baaardzo nieprzyjemne doznanie

Gość do podszywa kniazia
Taki podszyw (zamiana małego L na duże i ) to już tak oklepane, że chyba tylko ślepy się na to da nabrać :O Wymyśl coś lepszego.

Gość zastanawiac moze jedno
"rodzaje seksu" sa rozne, kazdy moze wybrac to co lubi i nie ma obowiazku praktykowania czegokolwiek (teoretycznie mozna nawet seksu nie uprawiac), w zwiazku z powyzszym jesli jakas Pani nie chce seksu analnego to nikt nie ma mozliwosci zmusic jej do tego, chyba ze przemoca (gwalt), a to jest poprostu przestepstwo. chcialbym wiec sie dowiedziec dlaczego Panie ktore nie preferuja seksu analnego poswiecaja swoj czas i energie na krytyke tego sposobu aktu seksualnego? co je to obchodzi? po co zamierzaja kogokolwiek przekonac? Mnie sie takie zachowanie kojarzy tylko z jednym: kobiety czujace niechec do seksu analnego staraja sie rozpropagowac roznego rodzaju fobie i naswietlic te forme seksu jak najgorzej poniewaz zdaja sobie sprawe, ze ich konkurentki nie majace tego typu obaw moga wygrac w rywalizacji o mezczyzne! wniosek: w ich opinii kobieta godzaca sie na seks analny jest "lepsza w lozku" dla mezczyzny, co budzi w nich irytacje i wkurwienie na "zboczencow" bo same sa z lekka wybrakowane i staraja sie to maskowac;)