Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foxy mc.

jestem najlepszą laską na kafe...

Polecane posty

warkocz że mam fajne cycki to wiem. ale nie wydaje mi się ,żeby były jakimś nadprzyrodzonym zjawiskiem, więc nie do końca rozumiem ten brak wiary w ich prawdziwość... no ale...myśl co chcesz, dla mnie to tylko komplement :-) jesteś dla mnie anonimem z netu, możesz sobie nawet myśleć że jestem 10letnim chłopcem a cycki ze zdjęcia zrobiłam z plasteliny na lekcji plastyki po czym sfotografowałam je aparatem otrzymanym przy okazji pierwszej komunii świętej :-)

Manius, a Tobie to ja wierzę, zreszta jak w każde twoje słowo :) Mój ty Guru 👄 Lubelak, a ja ci się podobam na zdjątku :)

wszystko by sie zgadzało, a z tym aparatem z komuni św. to juz przesadziłaś :o w prezencie dostałas jedynie gruba knage od swojego tate :o Sprawdzone und potwierdzone :classic_cool:

warkocz żarty żartami, ale wydaje mi się że jak na swój wiek ( jeśli dobrze się orientuje ) to trochę przesadzasz ze słownictwem .... nawet bluzgać można z klasą, no chyba że Ci imponuje poziom gimnazjum . ja nie chciałabym w Twoim wieku będąc tak się upadlać....

Gość radaaaaaaaaaa
Lubelak Dlaczego dajesz dziewczynom złudzenia? Przecież niebawem emigrujesz z żoną i dzieciątkiem?

lubelak , dla ciebie http://www.voila.pl/430/ekh0l/index.php?get=1&f=1 a spojrzenie moje przeszyje twoja dusze ;) fajansiaro, bardziej niz ty sie upodliłas tutaj czego nie musze chyba przypominac wszem i wobec bo wszyscy to widzeliśmy, to chyba juz nikt bardziej tego nie zrobił A zrobiłas to będąc starszą ode mnie ...stara ruro :D:D:D

warkoczu pozwól, ze zbadam jak daleko posunięta jest twoja zawiść :-) przyjmijmy, że biust przeze mnie wklejony nie jest mój, zdjęcie wygrzebałam gdzieś z netu, cycki być może istotnie sztuczne. nie biorąc pod uwagę ani kwestii ich posiadaczki ani ich prawdziwoci...tak zupełnie obiektywnie i aż do bólu szczerze.... co możesz o nich powiedzieć w kategorii fajne/niefajne?? :-)

Gość radaaaaaaaaaa
jakie złudzenia? no tak.......rozkochasz i baj baj Dziewczyny już majteczki ściągają a ty powiesz im Pa Pa

fili-żanka ---> wiesz, zawsze znajdą się zawistne...... które zazdroszczą lub starają się rozładować swoje napięcie poprzez docinki innym. Nie ma to jak ludzie mają za dużo kompleksów i nie umieją radzić sobie w życiu...... lol

warkoczu starsza od Ciebie być nie mogę, chyba że piszesz tu o nieprawdziwych faktach... jeśli się nawet upodliłam, to nie na styl gimnazjalny. poza tym w moim wieku to jeszcze nie grzech :-D

radaaaaaaaaaa---> ja nigdy nie robię nikomu złudzeń...a że same mogą sobie takowe robić , to już nie mój problem :) Ja nikogo nie namawiam do czegokolwiek.

wasza zmora----> ale te cycuszki nie są sztuczne :) czysta natura , mniam :P

Gość radaaaaaaaaaa
i nikogo do siebie nie zapraszasz?hm? pod Lublin? nikogo?

lubelak nie musisz mi tego tłumaczyć, bo to aż za bardzo powszechne... mi to nie przeszkadza, tylko nie do końca to rozumiem i wydaje mi się że lepiej trwale zaakceptować i polubić siebie niż dowartościowywać chwilowo przez nieudolne próby dogadania innym i umniejszania ich zalet :-)

A myślisz , że nawet jakbym zapraszał , to którakolwiek by przyjechała ??? Wątpię.

Rolo Tomazi mawiał; cep bojowy w rękach niewprawnego "cepiarza" - że się tak wyrażę - robił więcej krzywdy cepodierżcy niż jego przeciwnikowi :o A tu cyc sterczący, zamiast wiszący 💤

Gość radaaaaaaaaaa
jakbym zapraszał? zapraszasz, a jak któraś (lub któryś???) przyjedzie? wygonisz?