Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grug3ov

CZY JESTEM CHORA PSYCHICZNIE?????

Polecane posty

Gość grug3ov

MYSLE ZE JEST ZE MNA COS NIE TAK jak siegam pamiecia nigdy nie umialam sie cieszys z czegos tak w 100%, czesto targaja mna sprzeczne emocje i mam dylematy czesto w nawet malutkich sprawach ktorymi potrafie sie zadreczac

Gość grug3ov
dodam jeszcze ze mam sporo znajomych i wszyscy okreslaja mnie jako optymiske i zawsze usmiechnieta ale to wszystko moja gra bo w rzeczywistosci jest odwrotnie

Gość grug3ov
co o tym myslicie???

Gość Scarlettka24
Myślę,że przesadzasz...żeby być chorym psychicznie to naprawdę trzeba się mocno postarać;) to co napisałaś,każdy z nas częściowo czasami doświadcza,więc chyba nie myśl o tym,po co stwarzać problem?;)

Gość grug3ov
ale moje rozmyslania sa bardzo meczace np. kupie buty a poznej przez godzine sie zastanawiam czy to daje mi szczescie co daje mi szczescie itd tworza sie z tego lancuchy mysli dodam ze moj ojciec to samobojca wiec moze mam cos po nim

Gość grug3ov
????????????????

Gość upupupuppuupupp

Gość ahaaaa
? Co.. chcesz usłyszeć, że tak jesteś chora psychicznie? Już ci ktos odpowiedział, że przesadzasz.. więc koniec.

Gość Kluśka
Jeśli tak uważasz to idź do psychologa... Lekarz na pewno Ci poradzi:-)

Gość nie jesteśśśśś
nie jesteś chora psychicznie ale masz za dużo czasu który marnujesz na bezproduktywne myslenie oj przydałaby ci się gromadka dzieci...nie miałabyś czasu nawet się podrapać...i wtedy takie myśli nie zmieściły by ci się w życiorysie

Gość Podaj dalej
"samobójcze skłonności po dziadku. dziadków dwóch więc umiera razy dwa" depresji raczej sie nie dziedziczy wiec sie nei martw... Mysle ze w twoim przypadku to takie bardziej wmawianie sobie;P POmysl czego ci brakuje, moze masz po prostu wszystko i nie potrafisz tego doceniac juz?

Gość kama2626
sklonnosci do depresji sa dziedziczne