Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość punktomanka

punkt G ! pytanie

Polecane posty

Gość punktomanka

nie znalazłam nigdzie takiego wątku. w ogóle jak wyszukuje jakiegos tematu a wiem ze taki był pojawia mi się 20 stron z tematami które w ogóle nie dotyczą tego czego ja szukam. Do rzeczy... krótkie pytanie. Czy kazda kobieta ma punk G czy nie? Bo ja szukam szukam szukam i nic! Może ja go poprostu nie mam :/ i dlatego w ogóle orgazmów pochwowych nie mam

Gość punktomanka
nie ważne czy pan tadeusz czy mrówkojad czy jakis inny. Każda kobeita ma teen punkt czy nie? bo nei wiem czy dalej szukać, czy ejst sens :/

chyba kazdy ma...to zakonczenie lechtaczki w pochwie....ale moje orgazmy pochwowe nie powstaja poprzez draznienie punktu g...mam w pochwie inne czule miejsca...musisz znalezc swoje..ale to z reguly trwa

Gość znawczyni ogierów
orgazm pochwowy jak i łechtaczkowy nie ma nic wspólnego z punktem G.. ja czasami mam jednoczesnie łechtaczkowy i pochwowy (odlatuje całkowicie) a nigdy nie mialam z punktu G jakby jeszcze ten doszedł to jaaaaa Cieeee :P a nie tryskam tą wylatującą ciecza niestety :(

Gość punktomanka
a co giełga ma z tym wspolnego? ja mam tylko orgazmy lechtaczkowe i to nie zawsze... :( potrzeba czasu? współzyję regularnie od 6 lat, więc chyba nie ma juz dla mnie ratunku :(

Gość punktomanka
w takim razie moja pochwa jest zupelnie nieczuła

Gość nektar pomarańćzowy.
Gietki Maniek - taaa chyba w nie tej dziurce co trzeba ten punkt znalazł ;)

Gość punktomanka
i dalej nie odpowiedzieliście mi na pytanie :/

kazda kobieta ma punkt g....najlepiej wsadzic paluszki do pochwy i zrobic tak jak bys kogos przywolywala nimi...on jest na przedniej stronie pochwy mniej wiecej poczujesz ucisk jak przy sikaniu...ale uciskanie go sprawia frajde...a dluuuugie jego uciskanie i przy tym umiejetne powoduje baaardzo przyjemne doznanie zwane orgazmem ...

Gość punktu G nie wyczujesz
jezeli nie jestes podniecona...w czasie pobudzania robi on się większy i co za tym idzie bardziej wrazliwszy na dotyk :)...u siebie udalo mi sie tylko raz samej znalezc :(