Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ...ona.

CZY PRZEZ STRES W PRACY MOZNA DOSTAC OKRES 2 TYGODNIE WCZESNIEJ???? ?

Polecane posty

Go艣膰 ...ona.

Jestem na stazu.Musze powiedziec , ze jest tam osoba, ktora nie daje mi spokoju.Upokarza mnie, jest zlosliwa, kopie dolki pode mna, podklada swinie, umniejsza mnie przy innych. Przezywam to wszystko, a okres dostalam 2,5 tygodnia wczesniej.Czy mozliwe jest, by bylo to ze stresu?? Bylam u ginekologa, ktory powiedzial mi ze wlasnie wiele kobiet z powodu stresu ma zaburzenia miesiaczkowania. Ja zal i negatywne emocje trzymam na wodzy ,w sobie, moze powinnac nauczyc sie wybuchac?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ...ona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ana_katia
oczywi艣cie 偶e ma to znaczenie... a w pracy 偶ycze nie pokazywa膰 偶e cie to rusza i nie zachowuj si臋 jak szara myszka bo wida膰, 偶e tej osobie b臋dzie to w graj, asertywnie bro艅 swojej osoby, mo偶e ten kto艣 po prostu szuka sobie koz艂a ofiarnego do swoich jaki艣 prywatnych niedor贸bek..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...ona.
ale ona jest osoba cwana,. bez skrupolow. Jest bardzo laubiasna przez inne osoby jej pokroju, ktore sie wysmiewaja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ana_katia
widzisz, mam podobnie.. sa dwa wyjscia - zostac albo odejsc, jak sobie nei mozesz pozowlic na to drugie t otrzeba sie uzbroic i juz.. ja doszlam do tego ze bralam leki antydepresyjne, a okresy mialam co 3 tyg praktycznie przez rok czasu... i wysoki poziom prolaktyny do tego.. wiem o czym m贸wisz.. tylko ze jak ty tam jestes na stazu to twoja pozycja dodatkowo przez to jest jeszcze zanizona... nic innego jak obgadywania sie przed przyjaciolmi i utwierdzania sie we wlasnym poczuciu wartosci nie moge ci poradzic... choc to bardzo trudne.. bo widac jak sie odbija na naszym zdrowiu...

Udost臋pnij ten post