Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...ona.

CZY PRZEZ STRES W PRACY MOZNA DOSTAC OKRES 2 TYGODNIE WCZESNIEJ???? ?

Polecane posty

Gość ...ona.

Jestem na stazu.Musze powiedziec , ze jest tam osoba, ktora nie daje mi spokoju.Upokarza mnie, jest zlosliwa, kopie dolki pode mna, podklada swinie, umniejsza mnie przy innych. Przezywam to wszystko, a okres dostalam 2,5 tygodnia wczesniej.Czy mozliwe jest, by bylo to ze stresu?? Bylam u ginekologa, ktory powiedzial mi ze wlasnie wiele kobiet z powodu stresu ma zaburzenia miesiaczkowania. Ja zal i negatywne emocje trzymam na wodzy ,w sobie, moze powinnac nauczyc sie wybuchac?

Gość ...ona.

Gość ana_katia
oczywiście że ma to znaczenie... a w pracy życze nie pokazywać że cie to rusza i nie zachowuj się jak szara myszka bo widać, że tej osobie będzie to w graj, asertywnie broń swojej osoby, może ten ktoś po prostu szuka sobie kozła ofiarnego do swoich jakiś prywatnych niedoróbek..

Gość ...ona.
ale ona jest osoba cwana,. bez skrupolow. Jest bardzo laubiasna przez inne osoby jej pokroju, ktore sie wysmiewaja.

Gość ana_katia
widzisz, mam podobnie.. sa dwa wyjscia - zostac albo odejsc, jak sobie nei mozesz pozowlic na to drugie t otrzeba sie uzbroic i juz.. ja doszlam do tego ze bralam leki antydepresyjne, a okresy mialam co 3 tyg praktycznie przez rok czasu... i wysoki poziom prolaktyny do tego.. wiem o czym mówisz.. tylko ze jak ty tam jestes na stazu to twoja pozycja dodatkowo przez to jest jeszcze zanizona... nic innego jak obgadywania sie przed przyjaciolmi i utwierdzania sie we wlasnym poczuciu wartosci nie moge ci poradzic... choc to bardzo trudne.. bo widac jak sie odbija na naszym zdrowiu...