Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdyejsnx

NIGDY NIE BYLAM NA BASENIE - mam kilka pytań - pomóżcie. Kto był?

Polecane posty

Gość hdyejsnx

nie mam pojęcia co kupić na basen. W jakich kostiumach się pływa? Kupić 2- czy jednoczęściowy? czy ten jednoczęściowy to nie obciach? I ile takie coś kosztuje?

Gość hdyejsnx
dodam ,że mam 44 lata :(

Gość hdyejsnx
mam 21 lat ale bałam sie zawsze wody, teraz chce sie przełamać.

Gość ejtam
ja mam jednoczęściowy, jeżeli chlorowana woda, to jeszcze czepek, ale są już inne metody, to wtedy bez czepka, no i klapki, bo musisz przejść z przebieralni do części z basenem, a tam grzyba możesz złapać... i ręcznik duży... suszarki są na miejscu

Gość hdyejsnx
ale zastanawiam się, bo w sklepach są raczej tylko jednoczęściowe kostiumy a koleżanka powiedziała mi że w takich tylko stare baby chodzą. więc czy to nie bedzie wiocha?

Gość hdyejsnx
czy muszę wygolić się w kroczu?

Na basen to z luzem sportowy zwykły jednoczęściowy. Bikini bardziej na plażę ;)

Głównie w jednoczęściowych się chodzi na basen. Choć ja mam i dwu, i jednoczęściowy. Bezpieczniejszy jest jednak jedno :) A jeśli chodzi o czepek, to chyba raczej obowiązek jego posiadania nie ma nic wspólnego z chlorem.

Gość hdyejsnx
uff to dobrze bo wole takie 1-częściowe:-) podszywaczom dziekujemy.

Gość dsasdadas
Lepiej na basenie jest w jednoczęściowym. Po pierwsze nic Ci się nie zsunie, po drugie jest naprawdę wygodniej. Czepek lepiej mieć własny - niektróre baseny wypożyczają, ale naprawdę lepiej swój. Musisz mieć klapki - wchodzisz w nich pod prysznic, potem przechodzisz przez taki mały basenik (tam jest, a raczej powinien być środek antybakteryjny) i wchodzisz na basen. Zdejmj sobie klapki jak najbliżej basenu, żebyś nie musiała bosą stopą paradować po kaflach :) Duży ręcznik :) żebyś mogła się okręcić jak będziesz wychodzić z basenu do przebieralni :) No i przed basenem i po bierzesz prysznic... :)

Gość ejtam
w moim mieście nie ma obowiązku czepkowania a co do stroju, to możesz toples, ale pewnie zwrócą Ci uwagę, rany co za pusta dupa, Ty idziesz sobie popływać czy na casting dla modelek, a może myślisz, że tam ratownika złapiesz na chłopaka... ale głupol!

jednoczesciowy jest lepszy wygodnieszy,ale jak nie masz jednoczesciowego to w dwo Cie nie wyrzuca z basenu:) nie zapomnij o czapku najplepije sylikonowy,klapki,recznik,mozesz zabrac suszarke,bo czasem wszystkie sa zajete albo sa slabe,mozesz sie pozniej tam od razu umyc,wziasc sobie zle pod prysznic,chyba ze idziesz od razu do domu i w domku sie myjesz

przed wejsciem na basen trzeba sie pod prysznicem zamoczyc

Gość m.x
Po co chcesz isc na basen?w ogole umiesz pływac?

Gość parówka z berlina
właśnie - UMYC, i to nie w kostiumie, tylko na golara, zeby syfu i potu nie wnosic do wody szkoda tylko, ze mało kto sie tego trzyma

zamoczyc hehe:) dopiero teraz to zobaczyłam jak czlowiek czasem cos napisze,nawet o tym nie wiem:)

Gość hsgeyhs
no nie umiem pływać, nie byłam nigdy na basenie to jak mam umieć? a może chcę się nauczyć? dziękuję wszystkim kobietkom za porady :-)

Gość w AQA PARKU
jest wiele atrakcji dla osób nie[plywających np. Zjeżdżalnie rurowe basen z falą jakuzzi solanka i nie potrzebny jest czepek więc co Wy tej dziewczynie takie pociskacie farmazony ze idzie sie tylko pływać

Gość gość
zmieniajac troche temat podbijam! Powiedzcie mi gdzie kupie fajny i duzy basen ogrodwy?

Gość gość
gość dziś zmieniajac troche temat podbijam! Powiedzcie mi gdzie kupie fajny i duzy basen ogrodwy? A to ja polecam https://poolgardenparty.pl/ - maja duzy wybor naprawde fajnych basenow, moj sie sprawdza juz 3 sezon!:)