Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

if

czy to choroba psychiczna

Polecane posty

czy tylko kompleksy? ze robię aferę o każdą ładniejszą dziewczynę której profil mój facet ogląda :P wczoraj gadaliśmy na GG i długo nie odpisywał i się nagle pyta o jakaś dziewczynę czy to jest siostra mojego kumpla (a pamiętam ze sama tak myślałam bo takie samo nazwisko etc) no to była jazda ze zamiast mi odpisać to sobie panienki na nk ogląda.. I on się bardzo zdenerwował zaczął przeklinać to go zablokowałam na GG i teraz mi pisze że się zachowuje jak nastolatka.. on wie że jestem zazdrosna i tysiąc razy się już o to kłócimy... nie wiem pierwszy raz jestem tak zazdrosna o faceta że jestem gotowa go zostawić żeby nie ześwirować :(

a tak poza tym to wszyscy zdrowi :P

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kompleksy, chyba nie wiesz czym jest choroba psychiczna skoro w ogóle piszesz o czymś takim.

Gość złota_rybka_przewrotna
No... zawszeć to mogą być początki lekiej paranoi - a to już choróbsko niebagatelne. Popracuj nad sobą, dziewczyno...

Gość abcvdef
to jest chora zazdrość weź się w garść i nie mecz tak swojego chłopaka bo prędzej czy później to on tego nie wytrzyma i Cie rzuci przy pierwszej okazji widać ze nie dojrzałaś do bycia w związku