Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyska123

czy potrzebne skierowanie do endokrynologa????

Polecane posty

Gość tyska123

jak tak to od kogo moge je dostac, od lekarza ogólnego? chodzi mi o wizytę na nfz, a nie prywatnie,.

Gość vcxvxc
jak do nfz to skierowanie jest konieczne . No chyba ze juz kiedys byłas u endykrynologa.

Gość vcxvxc
najpierw idziesz na usg jak beda jakies podejrzenia to na biopsie a dopiero potem do enokrnynologa

Gość tyska123
że co???? Na usg? Czego? to że chcę do endokrynologa nie znaczy ze mam cos nie tak z tarczycą ;/ Ogólnie chyba mam hormony trpoche poprzestawiane. Jakis czas temu mój ginekolog dał mi skierowanie na badania hormonów i prolaktyna wyszła na granicy normy. Teraz zminiłam i ginekologa i miasto zamieszkania, a chciałabym pójśc do specjalisty, żeby dał mi skierowanie na badania hormonów i sprawdził czy wszytsko jest oki.

Gość do tyski 123
o ile wiem, potrzebne jest skierowanie, wystawi je na przykład lekarz piewszego kontaktu, powinien był to zrobić gin, skoro zauważył nieprawidłowosci zadzwoń po prostu do rejestracji i zapytaj, kiedy przyjmuje lekarz, który może Ci takie skierowanie wypisać.

Gość Kluśka
Nie bój się! Bzdury Ci piszą. Pójdziesz sobie do lekarza ogólnego (przychodnia) i poprosisz o skierowanie, na pewno zapyta dlaczego chcesz iść do danego specjalisty i po prostu mu powiesz, że chodzi o hormony:-) Nic się nie bój. Aha, rzecz jedna- są straszne kolejki, tzn już ze skierowaniem rejestrujesz się w poradni endokrynologicznej i czekasz.