Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filuterna

niech mnie ktoś przytuli

Polecane posty

o jezu no, źle mi znów, a właściwe WCIĄŻ mi źle, a właściwie kiedy mi nie jest źle?????? niech mnie ktoś przytuli i powie, ze bedzie ok...

Gość na pocieszenie
Będzie dobrze🌼

Gość osieczek
Bedzie dobrze, zobaczysz...nie może być wciąż źle...no już! głowa do góry i uśmiech poprosze :-)

Gość nie jest zle
nie jest zle ameryka śle

Gość osieczek
Będzie dobrze, zobaczysz!! nie może być wciąż źle!! głowa do góry!! a teraz poproszę o uśmiech!! :-)

Gość ffffddfffff
Bedzie jeszcze gorzej wiec ciesz sie poki mozesz :)

Gość ffffddfffff
a teraz poproszę o uśmiech!! ----a ja prosze o wklejenie zdjecia twojej muszelki albo cycorof :p

Angel--> ty chyba wiesz o co chodzi, bo kiedys udzielalas sie na moim forum.. no facet mnie nie chce a ja nie umiem sie powstrzymac i pisze mu jakies glupoty, koles sie juz prawie tydzien nie odzywa i ma mnie wyraźnie w dupie a ja się łudzę sie kiedys się opamięta i sam sie odezwie :( poki co mam zly dzien, na zajeciach nie kumałam nic, wzielam za malo kasy a zrobilam za duze zakupy i wyszlam na kretynke przy kasie, panie w precepcji akademika dra mordy o byle co, z wielka łaska i pretensjami podaja klucz itp. nie no, do dupy z tym wszytskim... :(

jednego dnia nie potrafie wytrzymac by nie pisac do niego, zrobilam z siebie totalna kretynke, no glupia dupa ze mnie, zyje jak w jakims amoku, nie wiem co robie, wariuje :(

Filuterna - tez tak sadzillam,ze znany jest mi Twoj nick.......hm,..raczka Cie swedzi aby napisac do Niego:/:P sadzilam,ze dluzej nie odzywa sie ten facet..tysdzien to nie tak dlugo.....wg.mnie powinnas dac spokoj,zameczasz Go sms-ami i dlatego nie odp. Ps.podaj link do tamtego topicu jak mozesz:):) Pozdrawiam i lukne to pozniej:] Ciao

nie musisz juz podawac linku, mam go:) Do pozniej badz do jutra...ciao:)

dzis bedzie pierwszy dzien kiedy nic do niego nie napisalam, nie wyslalam sygnala ani nie molestowalam go w inny sposob, nie wiem czy to powod do dumy? :-/