Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Własnoręcznie robione obiadki

Gdzie można kupić jagnięcine w Warszawie?

Polecane posty

Gość Własnoręcznie robione obiadki

Wybaczcie, ale nie mogę jej zlokalizować w żadnym branżowym ani spożywczym na Mokotowie. Szukałam też na Ochocie, ale bez efektów.

Gość ufol
Ja bym się bała kupić jagnięcinę w zwykłym sklepie, może jestem przewrażliwiona. Jeżeli dla dziecka, to może kup gotowy obiadek? gerber ma jagnięcinę w kremie marchiwowo-dynowym, bardzo smaczną

Gość lakeka
dziewczyny, jeśli ktoś szuka na mokotowie jagnięciny to niech wpadnie na stronę sklepu befsztyk.pl, który się specjalizuje w sprzedaży m.in. wysokich jakościowo i rzadziej spotykanych w normalnych sklepach mięs, jagnięcinę też można u nich kupić.

Gość gość
Witam. Do zaoferowania posiadam najświeższe mięso jagnięce oraz baraninę z dowozem do klienta w Warszawie. Dostawa w każdy piątek pod wskazany adres. Gwarancja najświeższego produktu i najniższej ceny!!! Cena za 1kg jagnięciny to tylko 39zł/kg. a baraniny to tylko 19zł/kg. Posiadamy również najświeższe jajka ekologiczne w cenie 1,60zł/szt. oraz od kur zielononóżki w cenie 2zł/szt. Wszystkie produkty pochodzą z mojego gospodarstwa co daje najwyższa jakość produktów. Zamówienia zbieram do środy do godz. 22 aby mięso które dostarczę dla Państwa było jak najświeższe. tel.798189443 e-mail wasilkowiak@interia.pl Pzdr. Stanisław