Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aleksss

brak miesiaczki a plodnosc..

Polecane posty

czy u dziewczyny (19lat) nie majacej miesiaczki moje wystapic ciaza? od pocztatku mialam problemy z miesiaczka, wlasciwie pojawiala sie ona tylko wywolana tabletkami, teraz znowu jej niee ma. przerwa byla dosyc dluga, ale ponownie biore tabletki z tym ze miesiaczka jeszcze nie wystapila. czy mozliwe jest ze zajde w ciaze? kiedy powinnam wykonac test? czy piec dni po stosunku wystarczy?

Gość nataliaraisa
ciekawe, czy kiedykolwiek bedziesz w ciazy... radze przestac brac tabletki i skierowac sie do gina i sprawdzic, czy jestes plodna..i moze cos doradzi z tym brakiem miesiaczki

obecnie biore tylko castagnus. to bardzo slaby srodek ale poprzednio pomogl z tym ze przestalam brac i znowu to samo... bylam u gin i u endokrynologa ale nic ciekawego z tego nie wyszlo.. za kilka dni mam nastepna wizyte.. mam nadzieje ze to wszystko da sie wyleczyc.. o to sie nie martwie.. tylko niee chccialabym by6c teraz w ciazy.. o ile w ogole to mozliwe.. chociaz wydaje mi sie ze troszke malo prawdopodobne jak niee ma miesiaczki..

pomimo miesiączki dni płodne najczęściej występója..Przeczytaj ten artykuł co wysłałam linka