aleksss 0 Napisano Listopad 4, 2008 czy u dziewczyny (19lat) nie majacej miesiaczki moje wystapic ciaza? od pocztatku mialam problemy z miesiaczka, wlasciwie pojawiala sie ona tylko wywolana tabletkami, teraz znowu jej niee ma. przerwa byla dosyc dluga, ale ponownie biore tabletki z tym ze miesiaczka jeszcze nie wystapila. czy mozliwe jest ze zajde w ciaze? kiedy powinnam wykonac test? czy piec dni po stosunku wystarczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nataliaraisa Napisano Listopad 4, 2008 ciekawe, czy kiedykolwiek bedziesz w ciazy... radze przestac brac tabletki i skierowac sie do gina i sprawdzic, czy jestes plodna..i moze cos doradzi z tym brakiem miesiaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gracja22 0 Napisano Listopad 4, 2008 Napewno masz dni płodne.. A jakie bierzesz tabletki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gracja22 0 Napisano Listopad 4, 2008 http://www.wegetarianie.pl/Article1706.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleksss 0 Napisano Listopad 4, 2008 obecnie biore tylko castagnus. to bardzo slaby srodek ale poprzednio pomogl z tym ze przestalam brac i znowu to samo... bylam u gin i u endokrynologa ale nic ciekawego z tego nie wyszlo.. za kilka dni mam nastepna wizyte.. mam nadzieje ze to wszystko da sie wyleczyc.. o to sie nie martwie.. tylko niee chccialabym by6c teraz w ciazy.. o ile w ogole to mozliwe.. chociaz wydaje mi sie ze troszke malo prawdopodobne jak niee ma miesiaczki.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gracja22 0 Napisano Listopad 4, 2008 pomimo miesiączki dni płodne najczęściej występója..Przeczytaj ten artykuł co wysłałam linka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach