Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia_asia_

POWIEDZCIE MI jak to jest z okresem i ciążą!!!!

Polecane posty

Gość basia_asia_

widzę się po bardzo długim rozstaniu z moim ukochanym:) i akty miłosne nas nie miną i nie mają nas mijać. Ja będe mieć 3 dzień miesiączki. Pytanie: gumka jest potrzebna czy nie. Jest szansa że zajdę w ciąże w 3 dniu okresu czy nie ma? Hm?:> Pomóżcie mi, bo ja po po prostu liczę godziny do tego spotkania. Chcę mieć pewność. Dziękiii

Gość basia_asia_
a...i jeszcze jedno pytanko: Czy kiedy facet bedzie mnie ruchał w ucho to mogę zajść w ciążę i czy jak spuchnie mi oko nad ranem, może to być ciążą pozamaciczną?

Gość wszyscy jak jeden....
w czasie okresu :-0??? to niehigieniczne :-0 na "indianina" :-0 Fuj :-P

Gość jesli nie chcesz
zostac mama to zadajesz glupie pytanie :/ oczywiscie ze gumka jest potrzebna! plemniki moga przezyc kilka dni a i owulacja moze Ci sie przesunac pod wplywem, stresu, napiecia itp Poza tym to niehigieniczne :/ lepiej dla Niego i dla Ciebie zebyscie zalozyli gumke..

Gość basia_asia_
spieprzajcie podszywacze. Jak nie lubisz to po co tu patrzysz?:>

radziłabym się zabezpieczyć. nawet jeśli dobrze wyliczysz dni płodne jest szansa, że zajdziesz w ciążę.

Gość wszyscy jak jeden....
to też ,ale zdarza się ,że , b rzadko , ale jednak ,że jest drugie jajeczko gotowe do zapłodnienia i nawet w czasie miesiączki może ono zostać zapłodnione ...