Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zupkowa mama małej zosi

Słówka z angielskiego dla dzieci

Polecane posty

Nic nie moge znaleść w necie a chciałabym wydrukowac dziecku i powiesić nad biurkiem.Moze znacie jakies stronki z podst słówkami ale do wydrukowania.Kolory itp......

Gość ewelinay23
najlepiej bedzie jak zapiszesz dziecko na lejkcje angielskiego dla dzieci, nie m nic lepszego, jak nauka poprzez zabawe

Moje dziecko chodzi do Helen Doron ale nie w tym rzecz.Aby sobie utrwalic powinien powtarzać.Mogłabym sama mu to napisać,ale chciałabym aby było to i kolorowe(każda nazwa koloru itp..)

Gość ewelinay23
a nie lepiej ci samej cos takiego robic, lub kupic jakas kasete lub plyte z bajkami lub piosenkami po angielsku

Ojej,on to wszystko ma,chodzi mi o kartke nad biurkiem na która zawsze spojrzy.Ma tez nad biurkiem mape Polski,Europy i alfabet.

Gość biedne to dziecko wez
nie przesadzaj z ta nauka :/ ludzie :/

a co za problem napisać w wordzie i wydrukować? Piszesz czerwony napis RED, piszesz niebieski napis BLUE i drukujesz jak chcesz.

Gość anglistka ole
Hej hej.Jestem nauczycielem jezyka angielskiego. jak chcesz moge ci podac swietna stronke na ktorej znajdziesz mnostwo kolorowych flashcards. sa kolory ,zwierzatka,liczby i mnostwo wiecej!!!!!!!!!!!!!!!

Gość biedne to dziecko wez
to jakis obled :/

Bardzo Cie proszę o ta stronke. biedne to dziecko.....słuchaj,są dzieci które lubia sie uczyć i łatwo wszystko chłoną.Mój syn własnie taki jest,spytał sie kiedys gdzie lezy Kraków wiec mu pokazałam.Chcial mape wiec ma.I ciesze się,że w wieku 7 lat zna wszystkie województwa.Czy to zle?Raczej nie.A to ze ty poczekasz z ta nauka do lekcji geografii która jest bodajże dopiero w 3 klasie(o ile jest ) to juz Twoja sprawa.

Jakie wy jesteście drobiazgowe.Znam angielski i nie tylko ale jakoś nie widzę malowania sama zebry czy żyrafy.....przecież nie chodzi mi tylko o kolory które wiem ,że sama mogę mu napisać w wordzie.Moge pisać"Żyrafa" i tłumaczenie,ale chodzi mi o kolory obrazków żeby to wygladała nie dość ,że ładnie to i estetycznie.Jezeli nie możecie mi pomóc to zbędne sa wasze porady.

anglistka ole-dziekuje CI.Świetna stronka.O takie właśnie zwierzaki mi chodziło.Chociaż coś z humorem.