Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilio38

jak moge podniecic swoja dziewczyne??

Polecane posty

Gość emilio38
ja mam 18 a ona jest młodsza ode mnie dwa lata... no a gdzy chodziliscie ze soba to pozwalalas mu dotykac swojej muszelki?? ja tylko moge tak jak mowilem przez majteczki i spodnie a dalej juz nie moge...

Gość bardzo zyczliwa
wiesz, my zaczelismy chodzic, jak mielismy po 15 lat oboje... i po prsotu nie bylismy gotowi... jak poczulam sie gotowa, moj chlopak to wyczul i byllo po sprawie:-) chociaz gdyby pewnie chcial to zrobic wczesniej, to uleglabym, bo bardzo mu ufalam . ale wiesz, moze Ci nie ufa po prsotu albo jeszcze tego nie czuje, to naturalne. jedni maja wiekszy temperament inni mniejszy, niestety, niekotre dziewczyny nie potrzebuja tak kontaktu fizycznego, ale i Tobie z wiekiem powinno przsynajmniej troche przejsc... tak w ramach pocieszenia;)

Gość bardzo zyczliwa
aha, jesli jest taka 'szara myszka', moze po prsotu sie troche wstydzi i sie okaze wulkanem, jesli natomiast na codzien to taka 'seksbomba', to mozesz miec chlopie problem, mam wiele takich kolezanek i wiem, ze z reguly, jesli nie sa puszczalskie to mjaa w druga storne:D ale trzeba zalozyc optymistyczna wersje, ze zwyczajnie nie jest gotowa;)

Gość emilio38
my jestesmy ze soba juz prawie dwa lata i ona mi ufa i ja jej tez juz nie raz rozmawialismy na ten temat... ja tez czasami mysle ze ona sie wstydzi ale jak ja mam pokonac jej wstyd?? a jezeli pozniej tez sie bedzie wstydzila to co ja mam zrobic?? chcialbym ja chociaz raz tak inaczej dotknac i zobaczyc jej reakcje na to i ja podniecic i zobaczyc co bedzie dalej...

Gość bardzo zyczliwa
jedyny dojrzaly krok, jaki mozesz zrobic- pogadac, a potem plany wcielic w zycie... jesli sie wstydzisz lub ona sie wstydzi, to znaczy, ze po prostu nie doroslicie do tego... moze ona chce najpoerw sie zabezpieczyc czy cos w tym stylu? moze np. nie ma z kim isc do ginekologa po srodki antykoncepcyjne, a obawia sie, ze jak dojdzie juz do tak intymnego dotyku, to ciezko bedzie sie postrzymac? musisz ja zapytac, nie ma innej rady.

Gość emilio38
ja sie nie wstydze moze ona jeszcze nie chce tego zrobic ... trudno musze jeszcze z tym poczekac... ale dzieki za rady. porozmawiam z nia o tym;)

Gość MistrzMinetyZłotaWara
ona się jeszcze boi.. Wszystko powoli, daj się jej też dotykać, nie bądź egoista, jak zaczniecie się macać zacznij ją powoli rozbierać, racznij od bluzy czy co tam będzie miała na sobie, nie spiesz się, czekaj na jej ruch, jak tak się stanie będziesz miał wolną rękę, tylko nie ściągaj z niej od razu majtek, pobaw się z nią trochę, aż przestani wam to wystarczać. Dalej zależy to od waszej inicjatywy. Nie spróbujesz- nie będziesz wiedział. Ona tego chce tylko się boi..

Gość powodzenia!
czesc. ja mam w tej chwili 18 a moj chlopak 20 ..jestesmy 2 lata razem.. przez dlugi czas tez nie pozwalalam na nic wiecej niz ona tobie... jemu tez nic nie chcialam robic..ale to wynikalo z tego ze balam sie ze nie db delikatny..i ze bd chcial sexu a nie bylam gotowa. musisz byc bardzo blisko niej patrzec gleboko w oczy i powiedziec zeby sie nie bala masuj jej brzuch w tym czasie jesli cos powie pocaluj ja a potem mow dalej ze bd czuly i delikatny ,caluj ja i zapytaj czy moze cie wysluchac;) powiedz jej dokladnieco zrobisz jesli pozwoli np.delikatnie wsune reke pod majteczki (daj jej buzi) poloze na niej raczke i nic nie bd wiecej robil zaufaj[caluj ja )delikatnie powoli wsuwaj reke pod jej mjtki i poluz reke na jej cipce przestan calowac i powiec ze ja kochasz, zapytaj czy masz wyciagnac... jesli powie tak to wyciagnij delitatnie wez ja w ramiona i przytul cholernie;) jesli powie ze nie musisz wyciagac to zapytaj co masz robic i rob o co powie..czesto caluj jej usta przed kolejnym ruchem reki ;)pozdro

Gość powodzenia!
a potem gwaltownie zlap ja za glowe, polec rozchylic usta, pocaluj ja apotem wsadz jej fiuta do ust az po same jaja. Powodzenia!