Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helisza

od tygodnia codziennie wieczorem piję alkohol

Polecane posty

Gość helisza

są to : dwa piwa z sokiem lub 3 drinki - wódka z sokiem ananasowym czy jestem alkoholiczką ? i powinnam zapisać się do AA ? Zaznaczam, że pracuję normalnie i dbam o mieszkanie, jest pedantycznie, dbam o wszystkie sprawy. proszę o odpowiedzi

Gość ja piję codziennie od 4 lat
więc twój tydzień możesz sobie wsadzic w dupę

Gość ghjkl
masz sie czym chwalić

nie jestes alkoholiczka,kurwa...jak zaczniesz chlac na maxa,nie bedziesz o nic dbala,bedziesz myslaala tylko o alkoholu i o tym zeby sie upic to juz jest b.zly znak

Gość Ja tez pije drinka lub dwa
codziennie wieczorkiem ok.21-22 po pracy ,po sprzątaniu itd. Odpoczywam ze swoim Ukochanym;) I pijemy sobie drineczki;* Alkoholikami nie jesteśmy ! Po prostu nalezy się coś na zakonczenie cięzkiego dnia;) Pozdrawiam!

Sorry... do AA możesz się zapisywać jak będziesz chciała przestać pić. W przeciwnym razie to strata czasu.

Gość salamandrrra
jesteś na najlepszej drodze. Za parę tygodni nie będziesz juz sobie wyobrażać wieczoru bez drina. A za parę miesięcy przestaniesz to kontrolować :O

Gość helisza
to dobrze, pocieszyliście mnie bo zaczynałam mieć kompleksy. wiem że mi grozi alkoholizm ale narazie świetnie się trzymam a alkohol mnie luzuje bo jestem osobą zamkniętą :-(

Gość winogronko.
Nie ma co sobie wkrecac alkoholizmu. Sam fakt, ze zaczelas sie nad tmy zastanawiac oznacza, ze uzalezniona nie jestes. Takie wkrecacnie sobie uzaleznienia moze doprowadzic faktycznie do uzaleznienia, takze nie panikuj tylko przestan pic codziennie alkohol.

Gość salamandrrra
a alkohol mnie luzuje bo jestem osobą zamkniętą tym bardziej powinnać odstawić, bo w takiej sytuacji - kiedy alko jest kompensata wtopisz szybciej niż się zorientujesz :O

Gość helisza
już teraz nie wyobrażam sobie wieczoru bez drinka