Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jullkaa7

On ciągle śpi

Polecane posty

Witam. Mam taki problem z facetem. Otóż on ciągle jest nie wyspany. Często zawala przez to spotkania. Wysyłam go z tym do lekarza bo wydaje mi sie nie normalne żeby tak młody facet (23 lata )wiecznie chodził zmęczony. Często jest także ja do niego przyjde a on po pół godziny przy mnie zasypia. Nie może sie powstrzymać. Bardzo mało się przez to widujemy. JA kończe pracę troszke później niż on i gdy dzwonie to on już śpi. Rozmawiamy zazwyczaj tylko przez telefon w trakcie pracy. Weekendy też ostatnio siedze sama bo on śpi. Ogólnie to wiem że mu zależy na mnie i mnie kocha tylko jest mi przykro że mam narzeczonego a tak jakbym go nie miała:(

to się mówi inaczej '' Ja Cię Kocham a Ty śpisz..'', taj jest poiprawnie :D

Gość radziłąbym jednak
pogonic go do tego lekarza bo moze mu cos byc. moj kolega mial tak samo, matka siłą zaprowadzila go do lekarza i byl w podobnym wieku co twoj chlopak. i co sie okazalo? ze ma białaczke... nie chce straszyc ale lepiej sie upewnic czy wszystko ok :)

Gość to i moze mi
ciągła chec spania moze byc spowodowana problemem z poziomem cukru- cukrzyca. Wyslij go koniecznie na badania!

Gość to i moze mi
ja nie strasze. Ale to nie jest normalne aby w tym wieku wciaz byc spiacym. To nie jest staruszek ani kobieta w ciąży tylko teoretycznie zdrowy, mlody chlopak.

Mam nadzieję że to nic poważnego. Ja podejrzewam cukrzyce ale nie jestem pewna dlatego chcę go wysłać do lekarza, tylko tak ciężko facetowi przetłumaczyć :( Już nie wiem co robić .Szantażować że odejdę??,to chyba bez sensu:(

Gość to i moze mi
powiedz mu jak bardzo martwisz sie o Niego i bylabys spokojniejsza gdyby zrobil te badania... A moze zapytaj w aptece o przyrzad do mierzenia cukru? moze nie jest az taki drogi- na wypadek gdyby za nic nie chcial isc do lekarza...

Tym bardziej że jeżeli już nie śpi to jest naprawdę kochany i szkoda przez coś takiego marnować związek tym bardziej że jesteśmy razem 7 lat i jesteśmy zaręczeni. . Może to jakaś rutyna w związku, choć nie wydaje mi się bo jeżeli tak by bylo to by miał jakieś inne zajęcia niż spędzanie czasu ze mną a on zawszy wybiera spanie :(

Gość to i moze mi
julka- zaprowadz go na tebadania krwi i niech mu zmierza poziom cukru.... Daj mu do zrozumienia jak bardzo martwisz sie o Niego i chcesz Jego dobra... i zeby zgodzil sie na te badania chocby dlatego zeby Cie uspokooic..

Mówi mi że pójdzie do lekarze tylko że to jest samo mówienie. Też mowi że go to czasem denerwuje ale tylko czasem. Ja już poprostu nie mam siły. On to tłumaczy po prostu zmęczeniem. Wszyscy mu powtarzają że to jest nie normalne ale jakoś nie dociera. On w środku dnia potrafi zasnąć. Np. teraz na Dzień Zmarłych poszliśmy na chwile poczekać na rodzine do amochodu a on usiadł na siedzeniu i po chwieli spał :(. To zmęczenie przez prace raczej nie jest.

mój sie wkurza przez to bo to nie jest zależne od niego.czasem chodzi sie przewietrzyc

Gość zws
MUSZE zgodzic sie z racjonalna klaudia to moze byc cukrzyca ale tez moze niestety byc bialaczka morfologia!!! a wczesniej sprawdz mu wezly chlonne na podpachami i w pachwinach czy nie sa powiekszone

Gość mortatedla z cebulą
ojej nie straszcie dziewczyny białaczką od razu. Może poprostu taki czas i tyle. Im więcej się śpi tym człowiek bardziej senny chodzi:)

Tłumacze, nawet moja mama m mówiła że dla mojego spokoju nich idzie . Wcześniej nie chciał iść bo nie było jego doktor rodzinnej a się uparl że do innej nie pójdzie. Od wczoraj wróciła jego doktor i zobaczymy. JAk on dalej tak będzie się upierał to ja nie wiem.On ma tego świadomośc że to może być choroba ale tak ciężko się wybrać. Czy wszyscy faceci się boją lekarzy?. Przeceż to wszystko może wyglądąc zupełnie inaczej jak się przebada. Jeżeli doktor powie że to taki już organizm to trudno ale przynajmniej bym byla spokojna że nie żadna choroba. Chociaż bym wolala chyba żeby byla cukrzyca co by dostal leki i może by wszystko wróciło do normy a jeżeli to taki organizm to ja nigdy się z tym nie uporam. On sam mowi że nawet czasem nie czuje się zmęczony a jak usiądzie to moment i go zbiera.

Gość zws
nie wystarczy pojsc do lekarza trzeba jeszcze zalatwic z nim skierowanie na morfologie