Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra20letnia

załamałam się............

Polecane posty

Gość siostra20letnia

Mói bracia są ze sobą skłuceni mają po 32 i 34 lata , ten starszy jest spoko ,świetnie się z nim dogaduje..a młodszy maskra gdy moi rodzice odwiedzą starszego brata i jego rodzine to młodszy brat ma im to za złe wiele razy wypominał mamie że rozmawia ze starszym bratem ( on nie rozumie że mama kocha nas troje i musi ze wszystkimi mieć kontakt) niedawno starszy brat zaproponował mi prace u siebie w firmie ...jak młodszy się dowiedzał to tak się wkurzył że zaczął mnie wyzywać od debili...i groził że pobije mi chłopaka,,,jestem załamana

Gość siostra20letnia
bardzo dowcipne;(

dobra, sory za głupi żart ;P ale sytuacja jest absurdalna :P 32 lata i zachowuje się jak małe 5-letnie dziecko zazdrosne o noworodka i to że rodzice teraz jemu poświęcają więcej uwagi ;) a o co się pokłócili z bratem?

A jacy sa Twoi rodzice? I w jakim srodowisku przebywal "agresywny" brat? Czy kiedys zdarzylo mu sie, rzeczywiscie, zachowac agresywnie, nie tylko w sposob werbalny?

Gość siostra20letnia
rodzice traktuja nas troje jednakowo , martwią sie jednakowo o nas i zawsze pomagaja w czasie kłopotów...młodszy brat był zawsze bardziej kłutliwy i zazdrosny o wszystko,...lubi sie przechwalać byle czym i wogóle...a jak był młodszy to takie bardziej rozrabiaka był z niego...a starszy to spokojny chłopak. Moja mama słyszała tą wczorajszą kłutnie i powiedzała mi że jak on cos jeszcze takiego o mnie powie to mu powie co myśli. A powiem nie jest mi miło słyszeć o moim chłopaku przekleństwa i rózne takie,nawet od najgorszego wroga nie usłyszałam czegoś takiego:/

Gość siostra20letnia
:(

Gość niektórzy nigdy nie wyrastają
z piaskownicy :-O znam takie dwie siostry, zawsze darły ze sobą koty, ale apogeum to już było jak rodzice i dziedkowie pomarli. Dwie stare baby po 40 żrą się o wszystko i na złość, każda tej drugiej, obie wyprowadziły się z rodzinnego domu i nie opłacają już od roku rachunków za tą nieruchomość. Ale dogadać się, by ją sprzedać też nie chcą. Komornik zaczyna ich szukać ... Zupełnie irracjonalna głupota. :-O