Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MALA ZLONICAAA KASIAAAAAAAAAAA

POMOZCIE MI !!!!!! TEZ TAK MACIE?????

Polecane posty

powiedzcie mi ,jak to u was jest? czy gdy nie widzicie sie ze zwoimi ukochanymi facetami?kobietami,to piszecie do nich eski co porabiaja,dzwonicie do nich(gdy wiecie ,ze np.sa ze swoimi znajomymi),czy milczycie,odpoczywacie od siebie i czekacie ,az ukochana osoba pierwsza sie odezwie,bo nie chcecie sami przeszkadzac??bo ja wlasnie o to sie kloce ze swoim chlopakiem .gdy sie z nim nie widze,to pisze raz,gora dwa,smsa co porabia i z kim jest .. mojego faceta to wkurza i o to sie wlasnie klocimy .albo gdy on mi nie odp.bo z nimi pije piwo ,to ja mu robie afere .to sa powody naszej klotni.zarzucam mu,ze olewa mnie i ze ciagle by z kumplami siedzial ,i ze gdy z nimi jest,to juz o mnie zapomina ;/ ja mam racje ,czy on ?a jak to jest u was?

bo ja ciagle chce wiedziec ,co on robi i dostaje goraczki ,gdy on mi nie odpisuje i robie afere.a on sie tlumaczy,ze z nimi byl i przez to czesto mnie klamie - gdy np.jest z nimi w galerii,to pisze mi ,ze spi ,zebym mu nie trula juz .

Gość pseudomad
pewnie musi sie wyszalec jeszcze. a ile macie lat?

mamy po 20 lat ,oboje . jego to wkurza,gdy pisze mu eski i mi pisze dla swietego spokoju ,,spie'',bo wie ,ze wtedy juz nic nie napisze,bo on takto sie denerwuje,ze pisze mu ,,a z kim/a po co/a dlaczego/'' i on mowi ,ze nie lubi pisac smsow :( a wg mnie to jest olewajace;/ ze on tak sie zachowuje .. przeciez jestem jego dziewczyna

Gość pseudomad
tak czasami jest. daj sobie spokoj na jakis czas z takimi smsami typu gdzie co robisz, z kim, co pijesz itd.. to jest uciazliwe. nie pisz mu nic jak bedzie z kolegami, moze sie zdziwi i zobaczysz, po jakims czasie bedzie sam do ciebie pierwszy pisal:)

Gość HIHIHIHIHIHIHI
ja znalazlam sposob i prosze go ze jak wroci przed polozeniem sie spac niech zadzwoni do mnie z domowego na kom i wiem wtedy ze jest juz w domu :)

pseudomad - tylko ,ze ja jestem taka ,ze az mnie nosi ,gdy on sie nie odzywa ;/ a myslisz ,ze to ,ze on taki jest ,to znaczy ze mu nie zalezy na mnie ?czy po prostu to jest taki typ? ktory lubi czasem hmm poczuc wolnosc,ze go nie nadzoruje ?? HIHIHIHIHIHIHI - ale powaznie tak zrobilas?nie wkurzyl sie?myslisz ,ze tez tak moge zrobic ?

ostatnio zrobilam tak ,ze nic nie pisalam i wogole na gg mnie nie bylo .. to kolo 16 napisal smsa co robie .. juz nie mogl pewnie wytrzymac .ale to bylo po klotni ,gdzie zagrozilam ,ze odejde ,wiec sie pewnie wystraszyl ;/ sam nigdy smsa nie napisze ,bo jak to on mowi - a co Ty mozesz robic?w domu pewnie siedzisz ...

Gość pseudomad
wiesz, bedąc z druga osoba non stop, czasami trzeba troche odsapnąc, spotkac sie ze znajomymi. uwierz mi, da sie wytrzymac nic nie pisząc, bo sama takie taktyki stosowalam, czekalam w zaparte kiedy to on cos pierwszy napisze. oczywiscie te czasy juz minely, ale warto bylo. jak nie bedziesz nic pisac, moze on sobie pomysli w koncu ze ty gdzies ze znajomyi siedzisz i sie zainteresuje. musisz wytrzymac heh:)

pseudomad - pewnie masz racje ... bo ja sobie glupio tlumacze to ,ze po prostu on woli kolegow ;/ bo gdy np.ja jestem z kolezankami gdzies ,to zawsze bym mu odpisala na smsy a nie glupio klamala ,,spie''byle tylko mi nie pisal smsow ;/bo to moj chlopak wkoncu .

up

wiesz jakie to wkurwiające jak sie czlowiek wyrwie na chwile ze znajomymi a ktos mu bez przerwy napierdala telefonem? :) daj chlopakowi troche swobody bo w koncu sam od Ciebie ucieknie...