Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WolnaWariatka

cos nie tak?/

Polecane posty

Gość WolnaWariatka

czesc.chcialam sie was zapytac czy wy tez uwazacie ze jest cos nie tak.otoz jestem w malzenstwie od 2 lat.oboje z mezem jestesmy bardzo szczesliwy,kochamy sie bardzo uklada nam sie jednym slowem.ale mamy w domu dwie sypialnie.ja jestem osoba ktora z kims poprostu sie nie wyspi za cholere-musze spac sama.moj maz ma podobnie.czyli poprostu spimy oddzielnie.jesli chodzi o seks jest normalnie mozna powiedziec ze nawet ponad norme jednym slowem cudownie.jedynie to spanie.poprostu spimy oddzielnie.czasem zasypiamy w jednym lozku ale ogolnie nam to nie przeszkadza i my sie rozumiemy.i nie przeszkadza nam to w niczym ani nie psuje naszych relacji.czy wy uwazacie ze jest cos nie tak?no bo w sumie to nie jest normalne dla innych a dla nas tak

Gość spi
Nie, skoro wam to odpowiada i dobrze się z tym czujecie.

Gość WolnaWariatka
no dla nas to jest normalne.ja na poczatku mialam obawy ze z mezem sie nie zgodzimy w tej sprawie ale jemu tez to odpowiada.tylko wkurzaja mnie te ciagle komentarze ze strony znajomych

Gość spi
Kiedyś, za dawnych czasów, był taki artykuł w poradniku domowym o parach które śpią osobno. I bardzo sobie to chwaliły, mozliwość "odwiedzania się", "zapraszania", ale też posiadanie odrobiny prywatności bardzo dobrze wpływało na ich związki.

Gość WolnaWariatka
wogole dla moich znajomych to jest nie do przyjecia ze malzenstwo spi osobno no bo jak to osobno jak powinnismy razem spac.no i ogolnie zwraca mi uwage moja matka i moja tesciowa.my im nic o tym nie mowilismy ale jednak dwie sypialnie mowia same za siebie

ja też się nie wysypiam z moim kochanym, ale on się obraża, kiedy rano się budzi sam...

Gość WolnaWariatka
no wlasnie widze ze spotkalam tutaj bardzo normalnych ludzi.chcialam poprostu zobaczyc czy dla wszystkich to jest takie nienormalne ale widze ze tylko moje otoczenie patrzy na nas negatywnie.

Gość WolnaWariatka
no to musze ten artykul o tym osobnym spaniu podrzucic rodzinie ;)

Gość WolnaWariatka
no tak samo jak u mnie.seks udany wszystko super.ale jednak sie nie wyspie z nim w lozku a na sile nie mam zamiaru sie meczyc przez nastepne 20 lat zreszta tak samo jak moj maz

Gość Bumkaulka
jesli wam obojgu to pasuje to czemu nie?prawda taka ze czasem kazdy by chcial sam pospac i miec trohe prywatnosci