Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariatkkkkkkkkka

Ludzie to nie ma sensu co ja w nim widzęęę????

Polecane posty

Gość wariatkkkkkkkkka

ja musze się odkochać!!mam nadzieje że to chwilowa fascynacja i minie:O ten człowiek jest zuełnym zaprzeczeniem kogoś kogo szukam..kreci się koło mnie sporo facetów którzy reprezentują cechy których o facetów poszukiwalam a ja sie zakochalam wnim i teraz bezskutecznie usiłuje odnalęść wnim cechy którch nie posiadaaa........ jest nieczuły sarkastyczny uparty złosliwy nic mu się we mnie nie podoba..kompletnie nic...ostatnio zarzucił mi że nie umiem na niczym jezdzić...:O to jest absurd jakiś i moje cele marzenia plany są takie "prozaiczne"w jego mniemaniu:o krytyka powinna być konstruktywna i z reguły dobrze ją znoszę ale..to już absurd jakiś..na świecie jest tysiące ludzi wiem że i on i ja marnujemy czas można spokojnie znalesc kogoś kto spełnia nasze oczekiwania:Oja się muszę wnim odkochaććććććccc kiedyś już tak miałam mineło po dwóch miesiącach modle się żeby i tym razem tak było bo to nie jest człowiek z którym będe szczesliwa.znamy się miesiać a ten zwiazek zamist mnie uskrzydlać wprowadza mnie w stany depresyjneee i to tak naprawde bez żadnego konkretnego powodu........bo jestem naprawdę w opini innych wartościową osobą..w jego opini jestem beznadziejna...muszę to zakonczyć jak najszynciej

Gość boisz sie przestac
Moze jestes zdesperowana i chwytasz sie byle gowna? hihi

Gość wariatkkkkkkkkka
zrezygnowałam z trzech bardzo fajnych facetów.Którzy wiele by dali żeby spedzić godzinę w towarzystwie tej nudnej dziewczyny bez pasji i zainteresowań co nie umie na niczym jeździć:O:O Zawsze byłąm rozsądna...a teraz widze,że pakuje się w coś toksycznego i nie potrafie się z tego wyleczyć

Gość boisz sie przestac
Moze po prostu nie lubisz facetow ktozy szanuja kobiety tylko wolisz byc traktowana jak szmata

Gość nie przejmuj się
prędzej czy później ci przejdzie i przejżysz na oczy tak jak moja koleżanka, która identycznego nieczuły sarkastyczny uparty złosliwy wzięła sobie na męża urodziła mu nawet 2 dzieci i po 7 latach z rozpaczą rozwiodła się, bo odkryła, ze nie da się z nim żyć :-D

Gość wariatkkkkkkkkka
właśnie to mnie przeraża że nie jestem zdesperowana....miałam i mam okazje na normalne zdrowe związki:O Do tego mnie nie szanuje,już na samym początku nie spotkałam się z czymś takim jeszcze ja chyba jestem psychiczna co ja widzę w tym człowieku.bezskutecznie usiłuje odkryć jego jasną stronę i efekty opłakane

Gość LECZ SIĘ

Gość wariatkkkkkkkkka
nigdy nie ożenię się z kimś takim. to fakt lubie silne troche dominujace jednostki ale nie....tego pokroju..szukam poczucia bezpieczeńśtwa stabilizacji...czegoś co sprawi że będę budziłą się z uśmiechem na twarzy a tu z dnia nadziej jest gorzej....

Gość wariatkkkkkkkkka
chciałam powiedzieć nie wyje za mąż rzecz jasna:O

Gość jeszcze nie raz zawyjesz
jak cię będzie lał i poniżał

Gość zycze powodzenia
hihi :)

Gość wariatkkkkkkkkka
jest tu może psycholog........? może miałam za dobrze w życiu i mam za duże powodzenie..dlatego nie potrafie odcenic wartościowych ludzi..