Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość durne dziewczę

Pomóżcie!

Polecane posty

Gość durne dziewczę

Wczoraj kochałam się z moim chłopakiem. Zabezpieczenie- globulka i prezerwatywa. Nie zauważyłam nawet kiedy miał wytrysk i jeszcze raz we mnie wszedł. Poczułam, że sperma 'zjechała' z gumki i boję się, że mogła się trochę wylać. Od wczoraj mam dziwną wydzielinę z pochwy. Dużo przezroczysto białawego czegoś z grudkami leci ze mnie. Czy mogłam zajść w ciążę? Czy powinnam pójść jak najszybciej do ginekologa po receptę na tabletki 'po'? Ratujcie, dziewczyny!

Gość ptysia87
ta wydzielina nie oznacza że jesteś w ciązy ... coś za wcześnie na objawy a jakie miałaś dni ? płodne ? szczerze to ja na twoim miejscu dla czystego sumienia poszłabym po postinor, ale ja z natury jestem zapobiegawcza i mam skłonności do zamartwiania się na zapas

Gość o proszę jak miło
O matko, rzeczywiście durne dziewcze! Wczoraj sex i już się objawów doszukujesz, poszukaj dziewcze informacji o zapłodnieniu, dowiesz się ile to trwa. Dowiesz się też kiedy mogą wystąpić pierwsze objawy i idź do ginekologa bo prawdopodobnie masz grzybicę. Nie zapomnij poprosić lekarza o leki dla partnera. Miłego dnia.

Gość zaspanaaa ............
skad sie biora taka nieodpowiedzialne, bezmozgowe dziewuchy? wspolzyjesz z chlopakiem a nawet nie wiesz kiedy masz okres, zal!!!!!!!!!!!

Gość o proszę jak miło
Warto zapamiętać, że jedynym naprawdę skutecznym, niezawodnym środkiem antykoncepcyjnym jest szklanka wody zamiast. Inne mogą zawodzić...

Gość o proszę jak miło
Ale jesli masz nieregularne okresy to nikt Ci tutaj nie pomoże. Powinnaś iść do ginekologa i sprawdzić czy wszytsko gra. Pewni da Ci coś na wyregulowanie okresu. Ale jeśli masz nieregularne okresy to tym bardziej powinnaś sobie zapisywać kiedy miałaś ostatni bo jak pójdziesz do lekarza i powiesz, że masz nieregularne to nawet on Ci nie pomoże, trzeba znać mniej więcej granice. Jeśli powiesz lekarzowi, że okres pojawia się między 28 a 34 dniem cyklu to on stwierdzi, ze jest w normie.

Gość zaspanaaa ............
piszesz,mze ostatnia miesiaczke mialas 'dwudziestego ktoregos' no dziewczyno!jezeli zdecydowalas sie na wspolzycie, bo uwazasz sie juz za taka dorosla to warto cos wiedziec o tym wszystkim,co z tego,ze uzywasz prezerwatywy jak i tak zadne zabezpieczenie nie daje 100%pewnosci a ty nawet nie wiesz kiedy mialas miesiaczke, idz do ginekologa i mu to powiedz to cie wysmieje dziewucho,ze o seksie zachcialo ci sie myslec......

Gość o proszę jak miło
lekarz niwiele Ci zaradzi jak nie będziesz miała jakiegoś wykresu, dat ostatnich okresów. To ważne. Ja akurat takie rzeczy pamiętam, ale zawsze na wszelki wypadek zaznaczam w kalendarzu jakby mi się zapomniało.

Wybierz sie babo do lekarza,powinien dać ci skierowanie na badania hormonalne albo może ci tez recepte na tabletki anty wypisac.Wtedy juz nie bedziesz musiała sie martwic o zabezpieczenie.A jeśli masz serowate upławy to BIEGUSIEM do lekarza bo MASZ GRZYBICE!!!

Gość kjhkh
zjechałyście dziewczynę a ja nigdy nie zapisywałam ani nie pamiętałam kiedy był ostatni okres. Z mężem zawsze kochaliśmy się bez zabezpieczenia bo chcieliśmy mieć dzidziusia co nie znaczy że jakoś specjalnie się staraliśmy po prostu po ślubie już dawno więc co tam. Do lekarza poszłam jak byłam w 2 msc ciąży on do mnie kiedy był okres a ja nawet miesiąca nie pamiętałam i jakoś mnie nie wyśmiał. Trudno, taka jestem że o swoich urodzinach nawet nie pamiętam i nie jest to związane z głupotą bo jestem po studiach ekonomicznych które zdałam z łatwością więc nikt mi nie powie że głupia jestem. Idź dziewczyno do lekarza koniecznie bo to jakaś infekcja pewnie, w ciąży na bank nie jesteś