Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzywacz26

czym sie rozni tzw grzywka na bok od tej prostej

Polecane posty

Gość grzywacz26

czy jest latwiejsza w codziennym utrzymaniu? jak wyglada takie sciecie?

Gość karoten....
na bok jest dłuzsza i poprostu czesana na bok.prosta jest krótsza, siega max brwi i nie ma przedziałka, pokrywa całe czoło. ta ukosna jest ciete pod skos czyli jedne dłuzsze drugie dłuższe, schodki

Gość grzywacz26
a czy taka grzywka na bok wymaga mniej modelowania niz taka prosta?

Gość karoten....
to zalezy, jeżeli ktoś ma zupełnie proste , gładkie, ciężkie włosy to ta prosta nie potzrbuje zadnego modelowania, cos jak żmuda trzebiatowska, ta aktorka, widac ze ta grzywka jest obcieta prosto i tyle. a te na skos sa do włosów bardziej nie sfornych, puszystych.ja mam np. krecone włosy i mam grzywke na skos na bok, ale codziennie musze ja prostowac.. więc mi sie wydaje ze z tą na skos jest więcej roboty

Gość grzywacz26
karoten- dzieki za odp:) juz chyba wiem jaka grzywke sobie zrobie

Gość karoten....
a jakie masz włosy??nie wyobrazam sobie "zycia" bez grzywki, nawet za cene codziennego prostowania. i jaka zrobisz sobie grzywke??tylko nie pozwol fryzjerce obciac za krótko, chyba że tak chcesz, ale jesli chcesz długą to pilnuj, żeby cieła do linii brwi. pozdrawiam

Gość grzywacz26
wlosy mam raczej proste, chyba ze schna mi naturalnie to konce troszke sie wywijaja. chce sobie wlosy obciac jakos tak do ramion, moze ciut krocej, a grzywke zrobie sobie taka dluzsa na bok, mam nadzieje ze fryzjerka zrozumie o co mi chodzi:)