kasiadw1 0 Napisano Listopad 6, 2008 Hej dziewczyny! ja również już się odchudzam od jakiegoś czasu, i efekty już pewne osiągnełam, ale do końca jeszcze trochę. Będę do was zaglądać, ale również zapraszam na nasz topik http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3883719&start=120 Pozdrowienia! 3majcie się:)! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chcę mieć 6 z przodu 0 Napisano Listopad 6, 2008 cześć kochane jak tam?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nadinka24 Napisano Listopad 6, 2008 hej!dolacze sie jesli mozna :) ja mam 20 kg do zrzucenia albo i wiecej jak sie uda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vitalia88 0 Napisano Listopad 6, 2008 Dzien dobry wszystkim:D No to zaczynamy dziewczyny;) Ja wlasnie pije kawke poranna, bo dopiero wstalam....hehe wiem wiem ze pozno...ale wczoraj troche posiedzialam z ostatnia butelka winka ;) milego dnia wszystkim;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach