Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tysia28

Jaka lodóweczka?

Polecane posty

Gość Tysia28

Urządzam sobie nowe mieszkanko, kuchnie mam dosyć spora, jaką lodówkę moglibyście mi polecić?

Gość podnosze1
ja mam beco - super ( nie wiem jak sie pisze może beko?

Gość za malutkie pieniązki
czy za dużutkie? Jakiej firemki? :classic_cool:

Gość frytka90
Tysia,napisz w jakim przedziale cenowym ma być i czy duża czy mała ,ja sama mam lodówkę firmy LG model GR-B359PVQA,jest bardzo ładna, spora i niedroga.

Gość dasinka
ja polecam side by side lg - bardzo jestem z niej zadowolona. Troche kase wydałam na nia,a le naprawde warto.

Gość sesetka0909
teraz te lg mają 5letnia gwarancję - widziałam wczoraj reklame w TV. podobno bardzo dobre lodówki.

Gość Celina555
Dobry sprzęt, przede wszystkim porządny a do tego jeszcze 5 letnia gwarancja. Skusiłam sie na lodówkę side by side lg.

Gość Larysa1981
heh, tez chciałam kupic side by side, ale niestety za małą mam kuchnie :/ w końcu zdecydowałam sie na troche mniejsza, tez lg - nawet fajna.

ja polecam swoja metode - ide do jakiegos wiekszego sklepu rtv agd np media markt i wybieram kilka modeli a pozniej szukam ich w sklepach internetowych gdzie jest duzo taniej i tak np kupuje rodzicom na swieta lodowke o 800 zl tansza niz w media markt

Gość supcio
bardzo dobra metoda, naprawde :) ja co prawda nie lubie w esklepach kupowac, jakis lek mam ale ogladam w roznych sklepach rozne modele, i wybieram - dlatego ostatnio podobaly mi sie lodowki lg bo polki sa sensownie rozplanowane, jestem niska i nie kazda lodowka mi pasuje (mowie o tych duzych lodowkach)