Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troskliwa

czy to ciąża

Polecane posty

Gość troskliwa

witajcie z moim mężem staramy się od 7 miesięcy o dzidzie ale jak narazie bezskutecznie. ale ostatnio okres spóźnia mi się 9 dni, boli mnie brzuch i piersi jakby mi się powiększyły a do tego mam strasznie biały i gęsty sluz, jestem zmęczona i rozdrazniona. zrobiłam test i wyszedł negatywny ale te objawy są jednak dziwne. czy to możliwe że mogę być w ciąży. przypominam że kochaliśmy się bez zabezpieczenia ale niestety to był stosunek przerywany :( a ja byłam w 20 dniu cyklu ale miesiaczki mam nieregularne.

Gość Skoro staracie sie o dziecko
to czemu stosunek przerywany?

ZRóB BETę Z KRWI :-) JA CIESZę SIę OD WCZORAJ DWOMA KRESKAMI :-) TEż MIAłAM POWIęKSZONE PIERSI I BIAłY śLUZ ALE BRZUCH MNIE NIE BOLAł :-) NIE WIEM CO CI DORADZIś, NIE JESTEM SPECJALISTKą W TEJ KWESTII ALE NAJROZSąDNIEJ CHYBA BęDZIE JAK ZROBISZ BADANIE KRWI I WYBIERZESZ SIę DO GINA!!! TRZYMAM KCIUKI MOCNO!!!

Gość troskliwa
oj przerywany bo mąz wyjezdza teraz na 5 miesięcy do Angli i postanowiliśmy że ponownie zaczniemy sie starać jak wróci ale gdyby pojawiła się już teraz dzidzia było by dobrze. dziekuję wam za odpowiedzi i czekam na kolejne

Gość troskliwa
No czy nikt mi juz nie odpisze:(

Gość fxgfgn
dokładnie lepiej zrobic test BHP tka bedzie najlepiej nie raz mialam ciąże urojoną 3mam kciuki