Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klon mata dejmona

co o tym sadzic

Polecane posty

Gość klon mata dejmona

spotykam sie od jakiegos czasu z fajna dziewczyna, ona byla w dosc dlugim zwiazku a jakies 2 miesiace po jego zakonczeniu zaczelismy sie spotykac, coraz czesciej jednak odnosze wrazenie ze jest ze mna tylko po to by odreagowac po rozstaniu z tamtym facetem. I teraz pytanie do was moje drogie panie, czy mozliwe jest ze faktycznie jest ze mna tylko po to zeby nie byc sama?

Tak synu, to bardzo prawdopodobne :) Więcej - jak jej ex za pół roku zadzwoni, to ona się z nim spotka, prześpi się, a Ty się o tym nigdy nie dowiesz :)

Gość nieprawda czasem mozna
mimo ze szybko po jakims zwiazku, stworzyc trwaly i swietny zwiazek i wcale nie jest powiedziane ze ta dziewczyna chce miec jeszcze z tamtym cos wspolnego

Gość ptysia87
zalezy jak jej było w tym związku

>> zalezy jak jej było w tym związku Skoro była w nim bardzo długo, to jakby jej nie było, to sentyment będzie miala zawsze :)

Gość klon mata dejmona
z tego co wiem tamten facet nie traktowal jej zbyt dobrze, dosadnie mowiac mial ja gdzies, czasami zastanawiam sie po cholere siedziala z nim kilka lat, dodam ze oboje mamy kolo 30

klon mata dejmona Jezeli masz takie przeczucia ze jestes zapchajdziura to te przeczucia cie nie myla...Kobiety to stworzenia bardzo emocjonalne;) Nie potrafia plynnie przeskoczyc z jednego kwiatka na drugi') Potrzebuja czegos posredniego-czytaj w tym wypadku Ciebie...Jezeli zapomna o bylym to spelniles Swoje zadanie ale na wiecej nie licz bo jezeli kobieta jest atrakcyjna to w tym czasie ktos zajmie Twoje miejsce a Twoim wielkim sukcesem bedzie to ze pozwoliles jej przez to wszystko przejsc;) Pozdrawiam i sugeruje ze jednak nie warto w tym momencie..Daj jej wyprostowac sprawy z przeszlsoci bo z autopsji wiem ze te potrafia sie po tak dlugim zwiazku cignac miesiacami

Gość malalalala
a ja wlasnie po rozstaniu z moim bylym zaczelam sie zpotykac z pewnym chlopakiem. Na poczatku bylo to odreagowanie, ale moje slonko nie dalo za wygrana:) Teraz minal rok, nadal jestemy razem i kocham go jak jeszcze nigdy nikogo na swiecie, wiec nie martw sie, jak pokazesz jej, ze ja kochasz, ze moze na ciebie liczyc to masz spore szanse:)pozdrawiam i powodzenia!!

Gość ______inna23
po sobie Ci powiem ze uczucie nie mija po 2 miesiacach od rozstania, chocby nie wiadomo jak zly to byl zwiazek. lepiej zaufaj swojemu przeczuciu

malalalala W wiekszosci przypadkow jednak jest odwrotnie(nawet ktos kiedys zrobil badania na ten temat) Oczywiscie mozna walczyc i zabiegac a nawet powinno sie pokazac jako lepsza alternatywa dla 'bylego" ale wspomnienia i emocje czasem nie pozwalaja sie szybko otworzyc na innego czlowieka a samo spotykanie, moze byc zacheta dla drugiej osoby a zarazem duzym rozczarowaniem kiedy nagle pojawia sie ktos trzeci

Gość do inna 23
uczucie moze minac nawet zanim zwiazek sie skonczy wiec co pieprzysz takie glupoty?

Gość klon mata dejmona
dzieki za wszystkie wypowiedzi, jak kiedys ktos by mi powiedzial ze bede pisal na kobiecym forum to bym mu powiedzial ze chyba zwariowal;) myslicie ze moge ja o to zapytac wprost czy lepiej nie?

Gość zapytaj musisz
wiedziec na czym stoisz, rozmowa to droga do sukcesu, nie zapominaj o tym!

klon mata dejmona Ty a ze spytam jak facet faceta..Po czym wnioskujesz ze spotyka sie z Toba tak po prostu dla ''zasady" bo to dosyć istotne??

Gość klon mata dejmona
jak spedzamy czas razem jest niby ok, jak nie widzimy sie kilka dni to zero zainteresowania co robie z kim bylem, ja staram sie interesowac tym jak spedzila ten czas a ona nic, jakby jej to nie obchodzilo. Raz uslyszalem ze dobrze ze nie jest teraz sama i ma mnie bo nie wie jak by sobie poradzila... Bylo jeszcze kilka podobnych sytuacji, niby nic wielkiego ale zaczynam czuc ze cos jest nie tak

Z tego co piszesz to faktycznie że może traktuje Cię jak plaster. Ja też po zerwaniu z wieloletnim chłopakiem po dwóch tygodniach zgodziłam się na chodzenie z pierwszym lepszym. I właśnie tak się zachowywałam. Klapa całkowita, zerwałam po miesiącu.

klon mata dejmona przeczucia cie nie zawodza a upewniesz sie o tym jak z nia porozmawiasz....Ona caly czas jest myslami w przeszlosci..Co do tego nei ma najmniejszych mozliwosci..Proponuje ogrnaiczyc kontakty, jezeli zapomni o przeszlosci to moze sie wtedy odezwie pod byle pretekstem...i bedzie mozna budowac cos na normalnych podstawach

Gość jest z toba tylko
po to zebys ja posunol jak jej smutno albo jej sie nudzi

Gość arczi
Moja rada: otworz drzwi i sprzedaj jej kopa!!! Chlopie otworz oczy,bo masz pasozyta,ktory Cie niszczy. Wystarczy ze tamten koles pstryknie palcem a ona nma kolanach popelznie do niego . Nie warto:] Pozdro